TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: War Machine a patkányság új csúcsaira hágott

2015.11.26. 17:24 td_interim

6z13rnmvghsk2-3109817-jonathan_paul_koppenhaver_also_known_as_war_machine_is_pictured_-a-21_1433397340610.jpg 

Jó helyen van ez az ember a rácsok mögött.

 black_friday_tdmgstore300x250.jpg

War Machine, leánykori nevén Jonathan Koppenhaver ex-UFC-Bellator bunyós ellen jelenleg 34 vádpontban folyik bírósági eljárás, köztük gyilkossági kísérlettel és szexuális bántalmazással. Ennek ellenére az ember még mindig tud meglepetésekkel szolgálni, ha undorítóságról van szó.

A történet eddig: Machine tavaly nyáron, az elmúlt évek egyik legdurvább MMA-közeli sztorijában féltékenységében rátámadt volt barátnőjére, a pornós Christy Mack-re (Christine Mackinday). Számtalan csontját összetörve agyba-főbe verte, meg akarta erőszakolni, majd mikor nem sikerült összehoznia a merevedést, egy kicsit még jobban megverte. A rendőrök elől lelépett, napokig tartó hajtóvadászat után sikerült csak elfogni. Azóta Machine a börtönben megkísérelte az öngyilkosságot, aztán rátalált Jézusra, pere legújabb kanyarában pedig úgy viselkedett, mint azok az elképesztően undorító alakok, akiket, ha szerencséd van, csak thrillerekben látsz. De kezdjük az ügyvédével.

A Machine-Mack ügy legutóbbi tárgyalásán Koppenhaver védője, Brandon Sua olyan érvvel támadott vissza a megerőszakolós vádpontra, aminek a cinizmusa vetekszik a teljes magyar politikai élet hozzáállásával. A Las Vegas Review beszámolójából:

A védőügyvéd amellett is érvelt, hogy Mackinday pornográf munkássága a beleegyezésére mutat, valamint hogy Koppenhaver és Mackinday korábban is gyakran vettek részt durva szexben.

 

Mackinday karrierje ahhoz vezetett, hogy olyan szexuális aktivitásokat kívánt, részesített előnyben és fogadott el, melyek eltérnek a normálistól. - mondta Sua.

 

Koppenhaver egy felnőtt film forgatásán találkozott Mackinday-jel.

 

Az esküdtszéknek tudnia kell a kapcsolat természetéről, és arról, hogy mi volt benne megszokott és közös megegyezésen alapuló. - tette hozzá Sua a tárgyalótermen kívül.

Szóóval War Machine ügyvédje azzal érvelt, hogy mivel Mack pornós, nem lehetséges megerőszakolni. Hogyazanyád.

Mack védőügyvédje, Jacqueline Bluth persze azonnal rámutatott, hogy attól még, hogy Christyn filmjeiben rendszeresen átmegy a Denveri Musztángok bajnokcsapata, és általában nem kérdezik meg, hogy szabad-e, nem jelenti azt, hogy a nő a magánéletben is a nemi erőszakot részesítené előnyben a nemi erőszak mentes szex helyett. Elissa Cadish bírónő ezzel aligha meglepő módon egyet értett.

Aztán Machine gondoskodott arról, hogy tényleg ne maradjon semmi különbség közte és a bőr alá kúszóan gusztustalan hollywoodi főgonoszok közt, és Bluth felé cuppantott egyet. Bluth nem hagyta annyiban.

Bírónő, a teljesség kedvéért, Mr. Koppenhaver épp most dobott nekem csókot. - mondta. Brandon Sua védőügyvéd azt állította, hogy nem látta az esetet.

 

Nem én találtam ki, hogy csókot dobott nekem, amit egyébként sértőnek találok. - mondta Bluth.

 

Elissa Cadish kerületi bíró a vádlotthoz fordult, aki az esküdtek padjánál ült bilincsben, narancssárga rabruhában: Mr. Koppenhaver, fejezze be. Nem tehet semmiféle gesztust az ügyvédek felé. Ne tegye.

 

Koppenhaver elmosolyodott: Igen, asszonyom.

És akkor már arról is ejtsünk pár szót, hogy Machine, mikor Mack tavaly sírva mesélte el, volt partnere hogyan verte darabokra, simán felröhögött:

War Machine, te világ szégyene, te.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr68116944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása