TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Chael Sonnen elkapta War Machinet

2014.08.16. 17:52 td_axl

war-machine_1.jpg

Ha igazi cirkuszra vágytál már régen, akkor War Machine és Christy Mack drámája biztosan érdekelt téged. Arról már itt is olvashattál, hogy War Machine megcsapkodta volt, vagy aktuális barátnőjét, ki tudja már. Az eddig is viharosnak mondható kapcsolat ezzel véget ért, de War Machine pszichopata oldala ezzel elég nagy publicitást nyert. Az ex-UFC-Bellator bunyós orvosilag igazoltan Mack arcán tucatnyi csontot tört el, megannyi fogát kiverte, zúzódással teli a teste, késsel pedig vágási nyomokat ejtett rajta.

Meg is akarta erőszakolni a vérben fekvő ex-pornóst, de nem jött össze neki a sátorozás. Ha ennyi részlet elég is volt, akkor szeretnéd bilincsben látni a srácot, még ha azzal is magyarázza a dolgot, hogy lánykérésre indult, de egy harmadik felet talált a lánynál. War Machine viszont nem adta fel magát, hajtóvadászat indult ellene. Még a híres fejvadász, Dog the Bounty is a nyomában volt, végül tegnap U.S. Marshal-ok kapták el őt Kaliforniában egy hotelben. War Machine bűntett előéletű, akár hosszú évtizedek elé nézhet a kóterben ismét, de ezúttal nem lesz senki kíváncsi a börtönnaplójára, legalábbis számomra aki nőt ver, az nem sorolandó emberszámba.

Ja, és persze a nap trollkodása is megvan: Sonnen Twitterén azt írta, ő kapta el War Machinet, mint az undefeated all star martial arts legend.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr766609353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása