TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jacaré: elkapom Dana White-ot

2015.11.20. 14:07 td_Emree

090514-ufc-ronaldo-souza-celebrates-ss-pi_vresize_1200_675_high_67.jpg

Figyelsz Dana? Neked nem fogok könyörögni!

Nyugodjunk meg, a brazil nem akarja elkalapálni kenyéradóját - legalábbis egyelőre. Kezdjük az elején!

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

December 12-én érkezik az UFC 194, bombasztikusnak ígérkező párosításokkal. Persze csak, ha a sérüléshullám nem szól közbe. Az est co-main eventje a Chris Weidman Luke Rockhold középsúlyú címmérkőzés. És itt ígérkezünk el Ronaldo „Jacaré” Souza jövőről alkotott képéhez.

Jacaré az UFC középsúlyának igazi ragadozója, aki a világszínvonalú földharca mellé eredményesen építette fel állóbunyóját. A fent megnevezett estén a kubai Yoel Romeroval fog összecsapni. Kettejük összecsapása már jóval korábban lezajlott volna, azonban a sérülések egyik bunyóst sem kímélték, így idáig kellett várnunk a leszámolásra. Ezt megelőzően úgy volt, hogy amennyiben a Jacaré győz, ő mehet a címért Chris Weidman ellen. Közben, azonban Luke Rockhold beelőzött. Mi erről a véleménye a brazilnak és, hogyan kívánja megoldani a szitut? Hagy mondja el ezt ő maga!

Rockhold egyértelműen elém vágott, nem ő lett volna a következő a sorban. A címmérkőzésem már rég le volt beszélve, barátom. Mondom mi lesz, azután, hogy megvertem Romerot, mert ez fog történni. Elmegyek és elkapom Danát. Nem mehetek a meccsszervezőhöz, Joe Silvához, ő túlságosan kishal. Dana egy kicsivel jelentősebb. Én vagyok a következő! Nem érdekel ki nyeri vagy veszti el a következő címmeccset, meg akarom verni Romerot, ő egy igazán kemény ellenfél. De legyőzöm és én leszek a következő, aki a címért fog küzdeni.

Jacaré korábban már bunyózott Luke Rockholddal, – még a Strikeforce ideje alatt, ellene vesztette el középsúlyú bajnoki címét, a mai napig úgy gondolja, hogy ő nyerte azt a meccset – így a nyilatkozat ellenére nem közömbös számára, hogy mi lesz a Weidman – Rockhold meccs sorsa.

Csakis arra koncentrálok, hogy megszerezzem az övet. Nem számít, hogy Luketól vagy Christől kell elvennem, bajnok akarok lenni. A Rockhold meccs már régen elúszott, de jó volna, ha lehetőségem lenne újra bunyózni vele. Még a Strikeforce idején többször is kértem egy visszavágót, nem tudom miért nem szervezték meg.

Ilyen felvezetés után megnézném, ahogy Dana White próbál nemet mondani Jacaré ajánlatára! Természetesen ehhez előbb győznie kell a brazilnak, ami talán nem is lesz olyan egyszerű hiszen Yoel Romeroval sok dologban hasonlítanak. Mindketten világklasszis grapplerek – Romero olimpiai bírkózó – és mindkettőnek dinamit van az öklében.

A legszebb az egészben, hogy a végkifejletre már csak december 12-ig kell várnunk! Ezek után van, aki nem várja ilyen vagy olyan okból az UFC 194-t?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr228094542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása