TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Mayweather: az nem úgy volt

2015.11.17. 15:12 td_interim

n-floyd-large570.jpg 

Floyd tagadja, hogy köze lenne a Ronda-szívató szemétkedős Insta-poszthoz, kiáll Rousey mellett.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Floyd Mayweather Jr., Ronda Rousey kvázi-főellensége vasárnap hajnalban tort ült: Rowdy KO-veresége után gonoszkodó mémet posztoltatott haverjával, 50 Centtel, ahol a Rocky IV. jelenetében kicserélte a haldokló Apollo Creed képét a kiütött Rousey-éval. 50 Cent szerint Floyd csak rá akarta hagyni a piszkos munkát. A nemrég talán végleg visszavonult bokszoló most interjút adott a FightHype-nak, amiben tagadja, hogy köze lett volna a rapper posztjához.

Ez egyáltalán nem igaz. Nem beszéltem senkivel a Ronda Rousey-helyzetről, csak hogy ezt tisztázzuk. Semmi bajom nincs az MMA-harcosokkal. Ugyanolyan ez, mint a bokszban: egyszer fent, máskor lent. Egy igazi bajnok le tudja nyelni a vereséget és vissza tud térni.

Aztán, hogy még meglepőbb legyen a dolog, meg is védte Rowdyt:

Nem jó, hogy most mindenki (Rondát) cseszteti a social mediában. Néhány dolgot meg kell tanulni: pénteken még szeretnek az emberek, aztán vasárnap reggel már mást se hallasz, mint negatív kommenteket, hogy viccelődnek rajtad és gúnyt űznek belőled – ez szerintem nem okés. Én sohasem álltam a másik oldalon, szóval nem tudom, milyen érzés. Egészen biztos vagyok abban, hogy (Ronda) egy nagyon-nagyon erős ember, de akkor sem szabad elfelejtenünk, hogy vannak érzései.

Hogy senkiben se maradjon hiányérzet, Floyd meglépte az ultimate önfényezést is, és isteni csodának állította be saját pályafutását:

Minden okkal történik, ez előre meg volt írva. Figyelj, ha Isten azt mondja, hogy nem akarom, hogy Floyd a karrierje során veszítsen, akkor tudod, mi van? Akkor nem is veszíthettem volna. Ez nem jelenti azt, hogy még sohasem veszítettem. Most nem a bokszról beszélek, hanem az életről. Ha elveszíted a szerettedet, az veszteség. Szerintem minden csak alkalom arra, hogy tanuljunk belőle. Idővel képes lesz talpra állni, és újra felforgatni a kevert harcművészeteket.

Egy kisstílű Insta-poszt és egy nagyvonalú nyilatkozat. Szavazás!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr448086476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása