TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Rousey reagál: sikítva és írásban is

2015.11.16. 15:42 td_interim

ai2og6i.png 

Egy nyúlfarknyi Instagram-poszt és egy megrázó hangfelvétel Ronda első és még annál is korábbi reakciója UFC 193-mas vereségére.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Ronda Rousey vasárnap hajnali veresége után eltűnt: miután Holly Holm előbb bokszleckét adott neki, majd fejlerúgással kiütötte, Ronda már nem várta meg Joe Rogant a szokásos, eredményhirdetés utáni interjúra, és a gála utáni sajtótájékoztatón sem vett részt.

Rouseyt a KO és szétrepedt alsó ajka miatt azonnal kórházba szállították. Sokat azonban nem kellett várni a reakciójára, ma hajnalban ezt posztolta az Instagramjára:

 rondainsta.jpg

Szeretném megköszönni mindenkinek a szeretetet és a támogatást. Értékelem, hogy aggódtok az állapotom miatt, de rendben vagyok. Mint korábban említettem, most tartok egy kis szünetet, de visszatérek.

Ez az a nyilatkozat, amit Rousey a nyilvánosságnak szánt – szándékán kívül azonban rögtön a meccs után, a kiütésből felébredve sikerült megnyilvánulnia, élő adásban, bár igencsak hegyezni kell az embernek a fülét, hogy hallja is, mit mond. A 11. másodpercnél figyeljetek.

Herb Dean bíró az ébredező Rondának meséli el, mi a helyzet, Ronda válaszol:

- You got caught, you got caught, settle down, it's all over.

 

- Nooo!

Magyarul:

- Elkapott, elkapott, nyugodj meg, vége van.

 

- Neee!

Ritka, hogy ennyire nyers érzelmeket rögzítsen a mikrofon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr68083488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása