TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Brazíliában térne vissza a "Pók"

2015.11.10. 17:20 td_titusz

 

anderson-silva-brazil-olympics.png

Úgy néz ki, hogy az UFC brazíliai gálája annyira jó hangulatban telt, hogy a korábbi fenomén, Anderson Silva azt szeretné, hogy eltiltását követően szülőhazájában térhessen vissza.

venumxtdmgstorex770x363_2.png

Giovani Decker, az UFC Brazil Irodájának vezetője a következőket mondta:

Semmi sincsen lefixálva. Úgy gondolom, hogy ez egy újabb kérés Andersontól, hogy Braziliában harcolhasson. Szerintem minden harcosnak joga van ilyet kérni.

 

Képesek voltunk változni, hogy kövessük azt, ahogy a harcosok gondolnak Brazíliára. Itt nagyszerű együttműködés van a harcosokkal. Úgy gondolom, hogy ez Silva vágya, több mint bármi ami kézzel fogható.

Kis töri óra azoknak akik lemaradtak mostanában a középsúly egyik legnagyobb alakjának kálváriájáról. Silva legutóbb januárban küzdött Nick Diaz ellen, ami után kiderült, hogy mindketten némi turpissággal érkeztek az Oktogonba. Diaz betépve pörögte végig az öt menetet, míg Silva Drostanolone-nal (rákbetegségek gyógyítására használt tesztoszteron származék) dobta fel az edzőtermi hangulatot.

Az Atlétikai Szövetség nem volt rest, rögtön kiosztott Diaznak öt év eltiltást, míg Silva egy évet kapott. A Stocktoni fenegyerek megmentésére aláírás gyűjtést kezdtek a rajongók, úgy tűnik sikerrel küzdenek a tiltás ellen, míg Silva csöndben letölti a büntit.

a_silva_05.jpg

Anderson szeptemberben adott interjúja során arról beszélt, hogy 2016 áprilisában küzdene legközelebb:

Azt hiszem, következő év áprilisában fogok küzdeni. Áprilisban, Brazíliában, a városomban Curutubában, azon a gálán, ahol Werdum.

Némi irónia a dologban, hogy az UFC a 197-es gáláját 2016. március 5-ére jelentette be, méghozzá Brazíliában, így könnyen lehet, hogy ekkor fog visszatérni a korábbi egyeduralkodó. Őszinte leszek, én nagyon várom a "Pók" visszatérését, szerintem bőven van még benne annyi, hogy még egyszer visszaüljön a trónra. Kíváncsian várom a jövő évet, mit hoz számára.

Apropó! Nyílik a TDMG Store!!! Csekkoltad már? Neeeeemmm? Klikk a képre!!! Azonnal!

tdmg_store_opening_soon.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr568065706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása