TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Bejelentette visszavonulását Badr Hari

2015.11.06. 12:08 td_interim

badr-hari-faces-prison-sentence.jpg 

Egy utolsó meccset akar még a Bad Boy, aztán lelép.

12083734_1066589436685117_507807270_n_1.jpg 

Badr Hari tegnapelőtt azzal hozta a frászt a rajongóira, hogy kiposztolta Facebookra: „holnap sokkolni fogom a világot:”

badr_2.jpg 

… és ez tegnap meg is történt. Hari a marokkói Radio Mars sportrádió vendége volt, ahol az élő interjúban bejelentette: még egy meccset akar, aztán visszavonul a versenyzéstől. A még mindig csak harminc éves bunyós Marokkóban, Marrákesben szeretné megvívni utolsó mérkőzését, a nagy városi stadionban.

Sohasem kértem a királytól semmit, de remélem, most közbenjár, hogy teljesülhessen az álmom.

Hari azt mondta, azért vonul vissza, hogy több időt tölthessen a lányával, de nem biztos, hogy ez az össz motivációja. A bunyóst múlt héten ítélték két év börtönbüntetésre, tíz hónap felfüggesztettel rég óta húzódó, bántalmazásos ügyében. A kickboxer 2012-ben, egy amszterdami diszkóban keményen összevert egy holland üzletembert, aki maradandó bokasérülést szenvedett. Mivel Hari az eset kapcsán korábban kilenc hónapot rács mögött töltött, most már csak öt hónapot kellett volna a börtönben lehúznia. Viszont Hari néhány nappal a hollandiai ítélethirdetés előtt megint nem bírt magával, és Casablancában megpofozott egy hotelrecepcióst, amiről a biztonsági kamera felvételt készített: 

Ennek kapcsán Hari újabb eljárásra számíthat, ami szintén motiválhatta abban, hogy elhatározza: befejezi karrierjét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr398055030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása