TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Két évet kapott Badr Hari

2015.10.30. 17:41 td_interim

badr_1.jpg

Pont került a Bad Boy bántalmazásos ügyének végére.

 

Múlt hónapban még úgy tűnt, legkevesebb három év börtönt kaphat Badr Hari, amiért még 2012-ben összeverte Koen Everink holland üzletembert. Tegnap végre megszületett az ítélet az ügyben: Hari végül két évet kapott, tíz hónap felfüggesztettel.

Ez Hari szempontjából sokkal jobb, mint amilyennek elsőre hangzik, a kickboxer ugyanis az ügy miatt kilenc hónapot már lehúzott a börtönben, ez pedig, a 10 hónapnyi felfüggesztett büntetéssel együtt azt jelenti, hogy csak további öt hónapra kell visszamennie a rácsok mögé. És emellett be kell fizetnie 37 ezer eurót.

Hari azzal próbálta menteni magát a bíróságon, hogy a történet „baleset” volt, de erre természetesen az volt a válasz, hogy LOL.

Hari legutóbb Csecsenföldön meccselt egy háborús körítésű gálán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr358033650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása