TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Cheerleaderből MMA harcos: Rachel Wray

2015.11.05. 11:09 td_Emree

rachel-wray-mma-01.jpeg

Az MMA egy elég fiatal sportág. A női MMA-ról nem is beszélve. Rengetegen küzdenek azért, – férfiak, nők egyaránt – hogy a kevert harcművészetek eljussanak arra a megbecsülési szintre, amit megérdemelnek. Így tesz a korábbi NFL cheerleader Rachel Wray is.

12083734_1066589436685117_507807270_n_1.jpg

Rachel a 2010-11-es szezont az NFL-ben (National Football League) játszó Kansas City Chiefs cheerleadereként töltötte. Aki úgy gondolná, hogy ez egy könnyű meló lenne annak, itt egy videó, hogy milyen sportmúlttal rendelkező hölgyek próbálnak bejutni egy-egy csapat cheerleaderei közé, és milyen edzésmunkát kell elvégezniük. És a legjobb az egészben, hogy egy fillért sem kapnak érte.

130716132923-rachel-wray-151110812117-buccaneers-at--single-image-cut.jpg

Még cheerleaderként

Ennyit Rachel MMA előtti életéről. Ugyanis Rachel Wray nem dőlt hátra, hanem folytatta sportkarrierjét. A brazil jiu jitsuval és az MMA-val is komolyabban megismerkedett. Utóbbi annyira bejött neki, hogy 2-2-es amatőr mérleget sikerült összeverekednie magának eddig.

Sajnos azonban őt is elérték a sportolók életét megkeserítő sérülések, így egy ideje a BJJ-re fókuszál. 2015 elején egy tornán sikerült lekopogtatnia egy lila öves ellenfelét, így edzője úgy gondolva, hogy megérett rá, kék övet adott neki – a BJJ-ben a fehér öves a tök kezdő szint, ezt követi a kék, lila, barna és végül a fekete öv. Rachel úgy nyilatkozott, hogy a kék öv megszerzése volt élete egyik legbüszkébb pillanat – mikor én kaptam meg a kék övet, én is hasonlóképp gondoltam :) . A facebook profilja alapján őt sem kerülte el a Ronda Rousey láz, emiatt nem is tudnám hibáztatni. Rachel jelenleg az UFC fayetteville-i termében edz.

Mit tartogat számár a jövő?

Sikerült elérnem azt a  célt, amire nagyon régóta, nagyon keményen készültem. Úgy érzem, ismét készen állok, hogy az MMA-ra fókuszáljak. Lehetséges, hogy márciusban indulok még egy BJJ tornán, de a mesteremnek már említettem, hogy készen állok az MMA-ra. Ő csak annyit felelt, hogy szívesen összehozza a következő meccsemet.

Ti megnéznétek újra a ketrecben? Katt a kérdésre,ha igen. Vagy a nőknek a konyhában volna a helye és nem a ketrecben?

Ezt a cikket szeretném Faragó Richárdnak – a Kansas City Chiefs talán legnagyobb magyar szurkolójának - ajánlani, akinek profi, sportkommentátori munkája nagyban hozzájárult, hogy megszerettem az amerikai focit! Remélem ezzel az írással hozzájárulhatok, hogy egy lépéssel ő is közelebb kerüljön az MMA-hoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr328052088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása