TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Itt járt Hector Lombard, és ez tetszett neki (videó)

2015.11.03. 17:53 td_axl

lombard_1.jpg

Hector Lombard itt tanyázott Budapesten és Pozsonyban az elmúlt héten.

Találkozhattatok vele a Fitbalance programjában, ahol a Magyar Amatőr MMA Bajnokság vendége volt, vagy a Növényi Akadémián, ahol edzést tartott. Hogyne találkoztatok vele, hiszen megannyi selfie árasztotta el a facebook falamat. Spartan James és Sárközi Robi aztán átvitte Hector az MMA OFA csapatához Pozsonyba, ahol Végh Pumukli fogadta őket. Nem mindennapi, hogy egy UFC arc látogat hazánkba és a személyes találkozó mellett pár fogást is mutat edzésen. Lombard igencsak elégedett volt a látogatásával, ahogy Sárközi Robi is, így emlékezik vissza Lombard itt töltött napjaira:

Hector Lombard UFC warrior 2016 Europa motivation MMA tour at OFA Slovakia - demonstration with assistant Attila Vegh Bellator champion #hectorlombard #ufc #ofa #fitspartans #sarkozimma

Posted by Mma Spartan James on Wednesday, October 28, 2015

Egyformán edzett mindenkivel: kicsikkel és felnőttekkel egyaránt, komoly tudást átadva nekünk. Pozitívum még,hogy beszéltünk a jövőről és arról, hogy segítségünkre lesz mind a fighter házba való bejutásban és a klubjához, az UFC-hez. Segítségünkre lesz harcosaink kijutásában Amerikába. Saját promóciós irodája lesz. Én úgy gondolom, hogy a UFC-hez ő egy kiváló belépő kártya számunkra. Folyamatosan tájékoztatta twitteren Dana White-tot az eseményekről, élményeiről. Posztolta a Magyar Amatőr MMA Bajnokság versenyein készült fotókat is. Akiknek köszönetet szeretnék mondani, hiszen nélkülük ez a nagyszerű dolog nem jött volna létre: Mma Spartan James, Növényi Norbert, Takinak, Végh Pumukli Attilának, a Cutler Gym-nek és Kathi Bélának.

 lombard2.jpg

Nagyon köszönöm a segítségüket. Hatalmas élmény volt mindannyiunk számára és kívánom Hectornak, hogy a jövőben sikeres meccsei legyenek. Megmutattuk számára, hogy jó vendéglátó csapat vagyunk. Nem mindennap van lehetőség egy igazi UFC harcostól tanulni, tapasztalatokat szerezni. Azon leszek, hogy a jövőben ezt minél jobban kamatoztassam.
Terveink között szerepel, hogy minél több UFC harcost elhozzunk Magyarországra. Ehhez szponzorokat, támogatókat találva. Úgy gondolom, jó lesz ez mindannyiunknak. Merj álmodni és azok valóra válnak! Üdvözlöm a TOTALDAMAGE olvasóit!
Sárközi Róbert

Hector Lombard VIP Training at B4 Fitness Budapest - #fitspartanscombat #sarkozimma #hirfroccs #hectorlombard #b4fitnesd

Posted by Mma Spartan James on Monday, October 26, 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr858048034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása