TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: OTG #2: Kósa vs. Buday

2015.10.29. 20:45 td_interim

otg_fight_card_kosa.jpg

Nehézsúlyú döngölés is lesz az újraszabott OnTheGround #2 roll cardján.

otg2_article_banner_560.jpg

A lila öves Martin Buday a nyitrai Clube de Jiu Jitsu Pitbull-t képviseli az OTG #2-n. Buday ultra nehézsúlyban gurul, és a hazai közönségnek sem ismeretlen, hiszen a tavalyi Hungarian Opent dupla arannyal zárta: +95 kilóban és nyíltban is első lett. Martin kétszeres IBJJF no-gi Európa-bajnok, idén nyíltban lett első, '13-ban súlycsoportját nyerte meg, még kék övesként. A '15-ös római Openen ultra nehézben második lett, nyíltban a harmadik, az őszi London Opent pedig három éremmel zárta: lila ultra nehézsúlyban aranyat, nyíltban bronzot, no-gi ultra nehézben pedig ismét aranyat szerzett. Buday személyében egy fizikálisan igencsak impozáns versenyző érkezik az OTG-re. 

De ellenfele, Kósa Péter sem szalmasúlyban tapossa a tatamit. Kósa a Gracie Barrában jitsuzik, jelenleg kék övét koptatja, és előszeretettel vág bele a száz felettiek versenyébe – nem csak jitsuban. Többszörös magyar kempo bajnok, néhány hete pedig az I. Hungarian Kyokushin & Kyonewaza Knockdown Championship-en szerzett +90 kg-ban aranyat. Ami a földharcot illeti, Kósa 2013-ban fehér övesként a Hungarian Openen +100 kilóban bronzot, nyíltban ezüstöt szerzett, ugyanezen évben harmadik helyen zárt a FILA Grappling Eb-n no-giben. Péter tavaly a magyar Opent kék övesként +100 kilóban és nyíltban is megnyerte. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr518033966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása