TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Szétesett az OTG #2 cardja, de összerakták

2015.10.28. 20:57 td_interim

otg2_fb_article.jpg

Még a UFC-ben sem láttak akkora sérüléscunamit, mint ami az OnTheGroundra csapott le az utóbbi napokban. Sportolók kiestek, sportolók beestek, kattintás után mesélünk a változásokról, és mutatjuk az új cardot.

GYULA SZABÓ (HUN) VS. MATEJA VALJAREVIC (SRB)
GUSZTAV "CÁPA" DIETZ (HUN) VS. LUKA RADULOVIC (SRB)
ÁKOS SZEKERES (HUN) VS. ADAM WARDZINSKI (POL)
SURPRISE FIGHTER (HUN) VS. MATUS ARPAS (SLK)
TAMÁS CSELOTEI (HUN) VS. MIHA PERHAVEC (SLO)
ÁDÁM BORICS (HUN) VS. NORBERT HOANG (HUN)
ALEXANDRA KOVÁCS (HUN) VS. SVETLANA SAVIC (SRB)

Így nézett ki az OTG #2 roll cardja, egészen pár nappal ezelőttig. Aztán elkezdtek kihullani a földmunkások: először a Cápa térde ment szét, aztán Matus Arpas és a még be sem jelentett Halmi Viktor, meglepetés-ellenfele sérült meg – most Luka Radulovic esett ágynak betegen, és végül úgy alakult, hogy Szabó Gyula sem tudja vállalni a fellépést. Gyula lába a London Openen sérült meg, és bár fájdalmai voltak, a jitsuka reménykedett abban, hogy péntekig rendbe jön, és nem kell kihagynia az OTG-t. Sajnos nem így alakult, a láb nem gyógyult elég gyorsan, így végül ő is visszalépni kényszerült.

Ami a NO- GI-t illeti: Az ellenfelem ismét Ilke Bulut volt. Miután gi-ben nem tudott le passelni magabiztos voltam,...

Posted by Carlson Gracie - Corvin on Sunday, October 18, 2015

Gyula lába London után

A balszerencse elég enyhe kifejezés a fent leírtakra, minden esetre a szervezők nem adták fel, és a színfalak mögött 0/24-ben azon dolgoztak, hogy megfelelő színvonalú helyettesítő meccsekkel pótolják a kiesett párosításokat. Ez sikerült, az új card sem fog csalódást okozni a jitsufejeknek. Az OTG #2 jelen felállása a következő:

otg2_fight_card_a5.jpg

Amint látható, a fekete öves főmeccset el kellett engedni, helyébe a barna öves nagy durranás Szekeres vs. Wardzinski lép. Ez a párosítás már az eredeti cardon is fő attrakció-kaliberű volt, úgyhogy nem meglepő az előléptetése. Cápa és Radulovic küzdelmét Kósa és Buday csörtéje helyettesíti, Csuka Lednickyvel akasztja össze a bajszát, a Matus vs. Meglepetés helyett pedig igazi csemegét rántott elő a kalapból az OTG: a Ledényi vs. Keszleren két tesó-sport, a newaza judo és a bjj méri össze tudását. Így fest tehát a dekonstruált-rekonstruált OTG #2-felhozatal, és most már tényleg elküldjük az injury bugot a sarokba, kukoricára térdepelni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr418030064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása