TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Ilyen lesz az OnTheGround #2

2015.10.27. 21:46 td_interim

 otg2_fb_article.jpg

Néhány alapinfó elsőonthegroundozóknak.

Ezt a posztot az új vendégeknek írjuk: a jól bevált recepten második nekifutásra még nem változtat az OnTheGround, így aki ott volt az első OTG-n, az pontosan tudja, mire számíthat. Nyilván penge földharc-meccsekre: ez már azoknak is tiszta, akik tavasszal még nem jöttek el, a többi tényezőről pedig akkor jöjjön egy kis kedvcsináló.

Helyszín

Az bizony exkluzív lesz, és ezt nem csak ugatjuk, tényleg így van. Az OnTheGround pénteken visszatér a Flashback Stúdióba, ami egy igazán penge fotóstúdió. Nézd:


A Flashback Budapesten van, a Bogdáni út 1. szám alatt. Térképen:

Verikúl.

Házibuli

Az OTG közönsége második alkalommal már ismerősként köszöntheti a Petőfi Rádió lemezlovasát, Dj Narát. Az OTG-élmény ugyanis nem lehetne teljes a zene nélkül: a közönség nem csak a fojtásokra és feszítésekre bólogat, de a Nara-pakolta koszos beatekre is. Íme Nara legfrissebb soundcloudos mixe, nagyjából ilyesmire számíthattok pénteken is:

Petofi Radio Mix #11 - Trap/Hip-Hop Mix by Djnara on Mixcloud

Házibulit írtam fentebb, ahhoz meg enni-inni is kell: ez is pipa, megint lesz büfé minden finomsággal.

Arcok

Megint lesznek díszvendégek – egyiküket annak is szántuk, másikukat nem, de így alakult. Dietz „Cápa” Gusztáv nem szemlélődni, hanem gurulni jött volna, de térdsérülése miatt sajnos nem lép tatamira. Így viszont biztosítunk neki egy kényelmes széket, nektek meg a lehetőséget, hogy találkozzatok a hazai jitsu egyik nagy alakjával.

A másik vendég sem kispályás: ott lesz a Flashbackben az M-1 Global pehelysúlyú bajnoka, Buchinger „Buki” Iván is. Ahogy ismerjük, senkit sem fog elhajtani, ha pacsizni, beszélgetni, fotózkodni szeretne vele.

Szóval ilyenek lesznek a körülmények az OTG #2-n. Már csak pár jegy maradt, úgyhogy akiben most felhorgadt a kedv, az ne késlekedjen, cselekedjen: online kassza erre. Aztán pénteken Meet you OnTheGround.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr588027440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása