TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Buchinger "Buki" Iván továbbra is az M-1 pehelysúly királya!

2015.10.10. 22:09 td_axl

buchinger_ivan_champion_m1-global.jpg

Remegett az ideg a vállamban, ez a Barnaoui gyerek szépen visszatöltött Buki ellen, eddig kétszer kapott ki, mindkét legyőzője azóta az UFC-ben. Kevés biztos dolog van azonban az életben: a halál, az adók és Buki kitartása. 

12083734_1066589436685117_507807270_n.jpg

Tegnap még azért rinyáltam itt, hogy nem ír a nemzetközi sajtó olyan kaliberű meccsről, mint az M-1 Global 62 főmeccs párosítás Buchinger vs Barnaoui. Aztán csak jött többek között egy bloodyelbow.com cikk, no meg pár európai írás, amelyben mindenki csak bólogatott, hogy igen, az UFC és Bellator vizeken kívül ez a meccs most európai viszonylatban a csúcsot jelenti. A BAMMA és M-1 könnyűsúlyú bajnok jön, hogy a pehelysúlyú trónt is bevegye, ahol egy bősi gyerek ül. Ha viszont a francia csapat lement volna egyszer is abba a birkózóterembe Bősön, ahol Bukiék húsdarálója van, nos...

Utólag olyan egyszerű ezt leírni, de nem volt ez a történet ilyen egyszerű. Nagyon nem. Ott voltunk Borics Ádival Frankfurtban Bukival augusztusban, mikor megtudta, hogy csúszik a meccs és még tovább kell kint maradnia távol a családjától. Szeretheted a bunyót bármennyire, egy idegen országban idegen nyelvű emberek között a telefonod nem nyújthat elég kapcsolatot/vigaszt, mikor az itthoniakra gondolsz és rág belülről a honvágy. Tudom Tesó, hogy ezt a harcot is meg kellett vívnod, és így készültél fel egy mocskos nehéz ellenfél ellen. 

Mert ez a Mansour “Tarzan” Barnaoui mindent egyben jelent, amit Buki nem szeret a ringben. Gyors kezdés, precíz és kemény állóharc. Iván esetében egyfajta mentális blokk miatt az első menet mindig elúszik, mintha fejben kéne leginkább bemelegednie, hogy megüssék párszor, hogy érezze a bőrén a bunyót. Nem okoskodom, ő majd elmondja mindezt, de a lényeg, hogy ezúttal is elment Barnaoui ellen az első menet. Meglepően sok clinch mellett a földrevitelek nem jöttek össze, Barnaou meg altatott fogásban, majd edzői vezényszóra hátralépve sorozni kezdett, földön meg crucifix feszítésre/GnP-ra ment. A másodiktól nem sok mindenre emlékszem, sorry, ha keverem a meneteket majd, extázisban néztem a bunyót. 

Szóval Buki átvette az irányítást - ahogy az lenni szokott - mentek a földrevitelek, szinte gond nélkül, darce fojtást kétszer is próbált behúzni Iván, köztes időben meg grappling 1on1 volt, Iván vitte a mentet. A harmadikban is jött Iván, az előző menethez hasonlóan kezdés után elküldött pár kombinációt kézzel, amik találtak és láthatóan meglepték Barnaouit. Aztán a francia befogta Iván hátát, testkulcsban tartotta majd' két percig és folyamatosan próbált hátsó fojtást akasztani, de Iván jól fogta a szögeket, nem volt bajban, aztán ki is tudott fordulni a szorításból.  A negyedikben a második felvonáshoz hasonló Bukis slamek és grappling meccs fojt, aztán az utolsóra Buki begyújtotta az agresszor rakétákat és gyors földrevitel után kemény GnP-t tolt francia ellenfelére. Az egyensúlyát folyamatosan tartva kereste a pozíciókat és onnan küldte fejre és testre a bombákat. Barnaoui fel is szakadt, többször szoros fojtáskísérletbe fogta őt Buki, majd lefújták az utolsó menetet. 

ÉÉÉÉSSS MÉG MINDIG BAJNOK Ivan "Buki" Buchinger!!! Mocskos kemény meccsen pontozással nyert Buki! Mindjárt jön a beszámoló! Gratula Tesó! #TDMAGYAR MMA Spirit TV MMA Fighter Max Coga MMA fighter Daniel Weichel Saba Bolaghi official

Posted by totaldamage.hu on Saturday, October 10, 2015

 

Először láttam profi pályafutása során így elfáradni Bukit, a mentális és fizikai terhelés látszott rajta, viszont képes volt Barnaoui terepén is állóharcban party-ban lenni ellenfelével, gyönyörű forduló ütéseket küldött, rövidebb ütőtávval hatékonyabban érte el a franciát. Ugyan Barnaoui is magasba emelte a kezét az 5. menet után, de erre vajmi kevés oka volt, a potnozók is gyorsan lehűtötték, ugyanis egyhangú pontozással Buchinger Ivánt hozták ki teljesen megérdemelten győztesként! 

Buki most egy hatalmas skalpot gyűjtött be, a szervezet vitathatatlan bajnoka ilyen kihívót követően. Nem tudom leírni, hogy milyen büszke vagyok Rád Tesó, a mesékben visszatükröződik pár év múlva, mikor a fiatalok majd azt mondják: minden Tőletek indult! Nagybetűs BAJNOK vagy!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr237955690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása