TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Fekete övesekkel és egy Cápával lett teljes az OTG 2 roll cardja

2015.10.19. 19:00 td_interim

1836669_1042912069086923_6093675706762368698_o.jpg

 

Akkor most már csak a centit kell vágni.

• BRUTÁL készletsöprés! 40 % kedvezmény MINDEN VENUM cuccra! •Kapaszkodjatok meg, mert ilyen a store történetében még...

Posted by TDMG Store on Monday, October 19, 2015

Szombaton még az volt a nagy szám, hogy az idei barna öves gi és no-gi Európa-bajnokot is elhozza az OnTheGround – azóta még erre is sikerült rátenni egy lapáttal. Az OTG 2-n, a szervezet fiatal történetében először fekete övesek fognak gurulni a tatamin, és eljön a Cápa is.

A hétvégi bejelentésekkel végre teljes lett az OTG 2 roll cardja. Legnagyobb dobásként egy fekete öves főmeccsel rukkolt elő a szervezet: a vendégjitsus a frissen befeketült szerb Mateja Valjarevic. Valjarevic legtöbb sikerét barna övesként, horvát jitsu versenyeken aratta 82 kilós és abszolút kategóriákban. Az idei Croatian Openen mindkét súlycsoportban felült a trónra – ez után kapta meg a fekete övét. A szerb srác ellenfele Szabó Gyula, a Carlson Gracie corvinos csapatának oktatója lesz.

capa.jpg

A fekete övesek összecsapása előtt újabb barna öves gurulást láthatunk majd. Erre a találkozóra Valjarevic klubtársát, Luka Radulovicot akasztotta le az OTG. Radulovic idén a belgrádi gi és no-gi opent is megnyerte, tavaly a Croatian Openről és a szeb kupáról hozta el az aranyat. Ellenfele a hazai bjj, grappling és MMA élet jól ismert Cápája, Dietz Gusztáv.

A harmadik új párosítást csak félig fedték fel. A beazonosított sportoló egy visszatérő ismerős: az első OTG-n Sényei Lászlót kopogtató Matus Arpas lép újra az OnTheGround tatamijára. Ellenfele tehát egyelőre meglepetés.

Az OTG 2 teljes roll cardja a következőképpen fest:

GYULA SZABÓ (HUN) VS. MATEJA VALJAREVIC (SRB)

          GUSZTAV "CÁPA" DIETZ (HUN) VS. LUKA RADULOVIC (SRB)

ÁKOS SZEKERES (HUN) VS. ADAM WARDZINSKI (POL)

SURPRISE FIGHTER (HUN) VS. MATUS ARPAS (SLK)

TAMÁS CSELOTEI (HUN) VS. MIHA PERHAVEC (SLO)

ÁDÁM BORICS (HUN) VS. NORBERT HOANG (HUN)

ALEXANDRA KOVÁCS (HUN) VS. SVETLANA SAVIC (SRB)

És akkor mostantól fogva lehet várni az egyes párosításokhoz tartozó külön-külön posztokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277990073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása