TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Rousey mama kiakadt lánya edzőjére: „elütném, ha nem tiltaná a törvény”

2015.10.15. 15:57 td_interim

ronda-rousey-mom.jpg 

Anyu nem csak judóban, de trash talkban is feketeöves.

TDMG DOMINATOR RASHGUARD 12990Fthttp://goo.gl/0fCypM

Posted by TDMG Store on Wednesday, October 14, 2015

Dr. AnnMaria De Mars CV-jében már eddig is sok minden szerepelt, többek között egy judo világbajnoki aranyérem, vezérigazgatói pozíció egy játékfejlesztő cégnél, pedagógiai pszichológia doktori cím, és amiről az asszonyt mindenki ismeri: Ronda Rousey. Most újabb tétel került az önéletrajzba: Ronda edzője, Edmond Tarverdyan első számú gyűlölője.

De Marst a LatiNation kérdezte meg Tarverdyanról, az asszony pedig nem tett lakatot a szájára. 

Szerintem Edmond szörnyű edző, és ezt nyíltan ki is mondom. Szörnyű edző. Ötöse volt a lottón, amikor Ronda besétált hozzá. Ronda már azelőtt is csak nyert, hogy őt megismerte volna. Valószínűleg judomeccsei 99%-át megnyerte.

 

Ronda a világ egyik legjobb sportolója volt, amikor belépett az edzőterembe, és Edmond hónapokig oda se bagózott rá. Az ilyen ember rettenetes edző. És szerintem Ronda csak azért marad vele, mert ez olyan neki, mint amikor valaki hibátlan teljesítménnyel, egyedül megnyer egy baseball meccset, és ha épp piros alsónemű van rajta, akkor utána csak ugyanazt a fehérneműt hordja. Szerintem ez az egész csak babona, és mindenkit óva intenék attól, hogy betegye a lábát abba a terembe.

 

Megmondtam Rondának, hogy nem teszek többé lakatot a számra. Edmond rémes ember, és senkinek sem szabadna hozzá fordulnia. És ha ezért beperel, pereljen, ez az őszinte véleményem róla.

Kemény szöveg, de ez még mind semmi ahhoz képest, ami a második videóban zúdult ki De Mars száján. Ez olyan kemény volt, hogy azóta már privátra állították a felvételt, de azért megadjuk a linket, hátha később meggondolják magukat. A lényeg pedig:

Gyűlölöm a fickót. A legértéktelenebb ember, akit isten valaha is teremtett. Elütném a kocsimmal, ha nem tiltaná a törvény.

 

Mindig, amikor bemegyek a termébe, megkérdezi, hogy vagyok? Amire mindig azt feleltem: „Mit gondolsz, hogy a faszba' vagyok? Itt vagyok a kibaszott termedben, és kurvára utállak.” Szóval most már meg sem kérdezi.

Nagyon kemény a Rousey mama, olyannyira az, hogy az exkluzív, belsős infókra és alaptalan pletykákra egyaránt szakosodott twitterhuszár FrontRowBrian eljátszott a gondolattal, hogy mindez a kirohanás valójában előre megtervezett akció, hogy elterelje a figyelmet Ronda és új partnere, az állítólagos nőverő Travis Browne kapcsolatáról.

Aztán kicsit később arra jutott, hogy áh, nem, ez az Edmond valószínűleg tényleg akkora gyökér, hogy ezt váltja ki az emberekből.

Ezt mi sem tartjuk lehetetlennek, érdemes megnézni pl. az alábbi felvételt, ahol Tarverdyan Rousey bokszát edzi, és közben olyan kommentárokat és nyögéseket ereszt meg, mint egy igazi perverz szatír, simán el tudjuk képzelni, hogy edzés végére telelőtte a herevédőjét. 

Most már ti is elütnétek egy kicsit, nem?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887970811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása