TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Otthagyná a sulit az UFC üdvöskéje

2015.10.15. 11:34 td_hriczuakos

ceinture.jpg

Sage Northcutt a tankönyveket és az iskolapadokat cserélné le az MMA-ra.

Végre itt vannak a hölgyek!Újabb párosításokat kaptok mára. Komoly közelharcot ígér ez a meccs is. Fogadjátok...

Posted by OnTheGround on Wednesday, October 14, 2015

A 19 éves srác debütálása a kopaszéknál úgy zajlott le, ahogyan azt előzetesen várni lehetett: most sem hagyott sok időt ellenfelének, és 57 másodperc alatt ledarálta a mexikói Frank Trevino-t. White már akkor is komoly figyelemmel kísérte Sage karrierjét, amikor az még a Legacy FC-ben bontakozott ki, és végül úgy döntött, hogy 5 profi MMA meccs után leszerződteti a kölyköt. Ez mint később kiderült, nagyon jól be is jött neki, és a média egyből úgy titulálta Sage-t, mint az UFC egyik bajnoki címének várományosát. Pedig a valóság az, hogy Northcutt minimális felkészülési idővel érkezett az UFC 192-es gálájára, mivel az egyetem szinte teljesen lefoglalta őt, mind fizikailag, mind mentálisan.

Ennek fényében pedig nem meglepő, hogy a fiatal bunyós arra gondol, hogy esetleg halaszt egy évet, hogy teljesen az edzésekre koncentráljon. Várhatóan az UFC azért tolni fogja őt is rendesen, mint például Paige VanZant esetében, így tényleg nem árt majd neki az alapos felkészülés. Karate világbajnokként, és profi testépítőként már gyerekkora óta megszokta a rivaldafényeket, ám a ketrecben egészen más ragadozók várják majd. Azonban ha olyan ügyesen veszi majd az akadályokat, mint azt legutóbb tette, akkor tényleg nagy jövő állhat előtte, és már meg is kapta első kihívását Kevin Lee személyében.

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr427968384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása