TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Mike Tyson Bitcoin automatát használhatsz immár Vegasban

2015.09.27. 15:12 td_axl

tyson_bitcoin.jpg

"Váltsd a pénzed Bitcoin-ra 20 másodperc alatt. Ez 10 másodperccel rövidebb idő, mint Tyson leggyorsabb KO-győzelme." Ez a szlogen az első Las Vegas-i Mike Tyson Bitcoin ATM kapcsán. 

VILLÁMAKCIÓ #2 • TDMG SNAPBACKA villámakció második áldozata a TDMG Snapback. Már csak pár darab maradt, most ezt is kedvezményesen megszerezhetitek. http://goo.gl/CEMYZU

Posted by TDMG on Sunday, September 27, 2015

 

Tyson volt már bokszikon, mozihős, rajzfilm karakter és Madonna spanja, most pedig Bitcoin ATM névadó is lett. Jól megy a biznisz az "öregnek". A Bitcoin lényegében egy digitális fizetőeszköz, központi állami kibocsátástól független cucc, melyet a 2008-as gazdasági világválság után hozott létre a frusztrált internetes társadalom egy máig ismeretlen arca. Mivel független, nyílt forráskódú dologról van szó, mindmáig határmezsgyén mozog a megítélése, főleg annak tükrében, hogy egyes hacker és egyéb csoportok ebben tolják a tranzakciókat. Ez persze csak az árnyoldal, a mára viszonylag stabil árfolyama miatt egyre népszerűbb fizetési eszközzé válik, ezt felismerve pedig infrastruktúrát is tolnak mögé. És hol máshol, mint Vegasban erre szükség is van, ha pedig megszorulnál, akkor Bitcoin ATM is rendelkezésedre áll immár arrafele, Mike Tyson nevével ellátva.

Tyson nagyon boldognak és magabiztosnak tűnik a téma kapcsán: 

Nagyon büszke vagyok, hogy részese lehetek a Bitcoin forradalomnak. A digitális valuta a jövő nagy dobása, minél többet tudok meg róla, annál inkább lenyűgöz ez a dolog. Aki financiális szabadságot szeretne, azok számára a Bitcoin lebontja a határokat és falakat. Ha valaki, akkor én tudom, hogy a gazdasági folyamatok milyen kiszámíthatatlanok, a Bitcoin azonban stabilitást hozhat. Az emberek többsége nem nagyon vágja a pénzügyi világ működését, ahogy igazából én sem. A részvétem a Bitcoin-ban azonban remélhetőleg növeli ezen tudatosságot az emberek körében. Nagyon izgatott vagyok. 

Hamarosan 100 Bitcoin ATM-et állítanak fel Vegasban, a profitot pedig Tyson és a Bitcoin Direct osztja szét egymás között. Ha neked sincs semmi fingod a Bitcoin-ról, itt olvashatsz pár szót róla. Nagy Tibi és Kertész Máté meg tesztelheti is az automatákat Vegasban, igaz, srácok? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr847843728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása