TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Nem adja fel Dietz Guszti

2015.09.22. 18:53 td_interim

dietz_1.jpg 

Súlyos KO-vereséget szenvedett hétvégi, FFC-s meccsén Dietz Gusztáv, de ígéri, kijavítja hibáit és visszatér. A Cápa levelet küldött nekünk, amit a kattintás után olvashattok.

 

Sziasztok!

 

Szeretném megköszönni azoknak, akik szorítottak nekem és a hozzászólásaikat is, utólag is. Sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Nem szeretnék magyarázatokat keresni, egyszerűen nem, és kész. Az ellenfelem viselkedését viszont kiemelném, a meccsünk után is és természetesen azt megelőzően is teljesen korrekt volt.

 

A meccsről annyit tudok elmondani, amit szerintem magatok is láttatok, hogy lepattantam róla. Egyáltalán nem bírtam a játékomat játszani, abból sajnos nem derülhetett ki semmi sem. Jól fel volt készülve belőlem, nem hagyta hogy kiderülhessen.

 

Fogok még lehetőséget kapni tőlük ígéretük szerint, arra ígérem, jobban összeszedem magam. Az ellenfelemnek utólag is gratulálok a győzelméhez, és további sok sikert kívánok!

 

Szeretném megköszönni még egyszer azoknak aki velem voltak. Legközelebb ígérem, meggyőzőbb lesz a munkám.

tdmgstore_rashguard_akcio.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr197808962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása