TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Hugyoskorsók repültek a ketrecbe a BAMMA hétvégi gáláján (videó)

2015.09.22. 12:00 td_interim

pisi2_1.jpg 

Még jó, hogy nem kakistálak!

 

A szombat esti BAMMA 22 főmeccsét megosztott pontozással nyerte Tom Duquesnoy Brendan Loughnane ellen – a döntés annyira vitatható volt, hogy a fújoló közönség eredményhirdetés után telehugyozott korsók egész sorát repítette a ketrecbe. 

Azt ugyan ennyiből lehetetlen megállapítani, hogy tényleg vizelettel voltak tele a korsók, vagy csak simán olcsó sörrel (amit, ugye, szintén szoktunk húgynak becézni), de egy szemtanú legalábbis váltig állítja, hogy az bizony pisi volt.

Hát én ott voltam és mindent láttam, bejött a rendőrség, és elkapott egy arcot, le volt tolva a gatyája és éppen csinálta, van is egy rövid videóm, amin kikérdezik. A legárulkodóbb dolog az, hogy teli korsókat dobáltak be egy hatórás rendezvény végén.

Létezhet az a szituáció, mely során annyira felkúrják az agyad, hogy más megoldást nem látva egyből lehúzod a slicced, dühből telehugyozol egy korsót, és a vétkeshez vágod? Ha van ilyen, akkor mindenképpen Dublinban kell előfordulnia – a BAMMA 22 meg pont ott volt.

Duquesnoy-t amúgy állítólag komolyan figyeli a UFC – ezek alapján már nyomtatják is a szerződését, hiszen ilyen reakciót még Conor McGregor sem képes kisajtolni a közönségből. Annyi, hogy Duquesnoy „Fire Kid” becenevét meg kéne változtatni „Hugyos Jóskára,” és abszolút helyben is lennénk.

• TDMG (^^^) Under Pressure •Nincs az a nyomás, amit ne bírnál el. Under Pressure pólókért katt ide:...

Posted by TDMG on Monday, September 21, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr967808278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása