TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Road to HFC 10: Molnár technikás küzdelemre számít

2015.09.18. 17:21 td_interim

molnar_benjamin.jpg 

Holnap este véget ér a várakozás: jön az HFC 10, Zalaegerszegről. A gála főmeccsén a -65 kilós súlycsoport öve a tét: újra egymásnak megy a bajnok, TOTALDAMAGE / TDMG arc Borics Ádám és riválisa, Molnár Benjamin. Benji erős fogadtatásra számíthat, hiszen Egerszeg neki hazai pálya – de a fiatal bunyós nyár óta Budapesten is készül. Molnár küldött nekünk pár sort az elmúlt időszak változásairól, és arról, hogy mit vár a holnapi meccstől. Katt!

 

Sziasztok!

 

Molnár Benjamin vagyok, 26 éves, az idő legnagyobb részében Zalaegerszegen élek, ezért ott is edzek a helyi birkózókkal, már 20 éve. Most jött el a változás kora, edzéstervemet a Budapest Top Teamben Peszlen Ferenc és Nagy Barna állítja össze. Ezt a lehetőséget már nagyon vártam, hiszen az a bizonyos meccs befejezetlenül maradt. 

Borics egy kiváló képességű harcos, de úgy gondolom, hogy a 20 év versenyzés, ami mögöttem áll, mindenképp hatalmas előny, mind fizikális érettségben, mind mentálisan. Technikás srác hosszú végtagokkal, de biztos vagyok benne, hogy ez a meccs inkább a taktikák csatája lesz, mint sem a fizikai adottságoké.

 

A küzdősport sok mindenre megtanított, amit, úgy érzem, az élet minden területén tudok hasznosítani. Jelenleg edzőnek tanulok, úgyhogy a jövőben szeretném továbbadni is a megszerzett tudásomat.

Molnár Benjamin a Budapest Top Team tagja.

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és férfi atléta most csak 2990Ft ameddig a készlet tart.http://goo.gl/HAZtt5

Posted by TDMG on Friday, September 4, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr537798790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása