TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Amíg az igazi király száműzetésben van

2015.09.15. 16:13 td_interim

maxresdefault_11.jpg 

Itt a UFC 192 bővített előzetese.

 

Két és fél hét van még vissza a UFC következő PPV gálájáig, és már meg is érkezett az első hosszabb felszopóvideó. Természetesen elsődlegesen a főmeccsre koncentrál, ahol Daniel Cormier először kísérli meg megvédeni félnehézsúlyú bajnoki övét Alexander Gustafsson ellen.

Furcsa érzéseket kelt ez a DC vs. AG párosítás, hiszen ők ketten csak azért küzdhetnek egymás ellen az övért, mert Jon Jones nincs itt. Cormier januárban nagyon simán kapott ki Bonestól, míg Gustafsson hülyére pofozta a bajnokot egy vereségért, viszont a dagi birkózó szubolta azt az Anthony Johnsont, aki év elején fél menet alatt eltörölte a svédet. Mégis, ez most az elérhető legjobb párosítás. Így állnak a dolgok a UFC félnehézsúlyában, ami egykor a világ legbrutálisabb MMA-divíziója volt.

Gyökeresen más a helyzet a váltósúllyal, aminél jelenleg talán csak a könnyűsúly izgalmasabb: Georges St-Pierre távozása komolyan a feje tetejére állította a dolgokat, egymás sarkát tapossák az izgalmasabbnál izgalmasabb bajnoki kihívók. Johny Hendricks... nem tartozik közéjük. A poszt-GSP éra első királya már rég nem az a rettegett öklű KO-gép, aki valaha volt, mostanában inkább csak ráfekszik az ellenfeleire és kipontozza őket. Ezúttal viszont egy hozzá hasonlóan erős birkózóval és ütőgéppel találkozik. Tyron Woodley ráadásul egy régi ismerős: meccseltek már egymással, még birkózókorukban. Akkor Hendricks vitte el a győzelmet, nem függetlenül attól, hogy a gyürkőzés közben belenyúlt Woodley szájába és egy kicsit megrángatta. Ez persze még nem ok a vérbosszúra, viszont mégiscsak megfűszerezi a párosítást – talán arra is elég már, hogy kirángassa Bigg Rigget a pontvadászok letargiájából. 

A UFC 192 október harmadikán érkezik, Houstonból.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887790318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása