TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Őrület: Ronda Rousey játssza Patrick Swayze szerepét az Országúti diszkó remakejében

2015.09.09. 20:27 td_interim

ronda-rousey-road-house.jpg 

„Road house.”

 

Ronda Rousey tényleg a fejünkre nő. Miután már Beyoncé is hozzá fordul útmutatásért, kiderült még egy Rowdy-projekt. Egy újabb mozi jön, de ez most más: Ronda játssza Patrick Swayze szerepét az Országúti diszkó remakejében.

Az Országúti diszkót mindenki ismeri, még az is, aki nem látta: az alapból is kultikus filmet a Family Guy egyik legtöbbet idézett poénja emelte új magasságokba: 

A mozi lényege, a Port.hu nyomán:

Dalton (Patrick Swayze) a legjobb békéltető a környéken, aki tudja, hogyan hogyan vessen véget a bunyónak szép szóval, vagy ha kell, ököllel. Daltont egy hírhedt országúti diszkó vezetője kéri fel, hogy segítsen rendet teremteni. Úgy tűnik, hogy ez a hely még Dalton számára is komoly kihívást jelent, ugyanis rögtön az első éjszaka megsérül. A közeli kisváros gyönyörű doktornője, Elizabeth Clay (Kelly Lynch) látja el a sebét, és sebzi meg azonnal a férfi szívét. A doktornőre azonban a helyi rosszfiú, Brad Wesley (Ben Gazzara) is kivetette a hálóját, és mindent elkövet, hogy új vetélytársának megnehezítse az életét. Ám Daltont nem olyan fából faragták, hogy megfutamodjon.

Amint látszik, Rousey főszereplése miatt a forgatókönyv több karaktere is nemváltásra kényszerül, ha csak be nem vállalják a leszbikus szerelmi szálat – utóbbi azért baromi menő lenne. De van egy olyan sejtésem, hogy inkább a történet további átszabása mellett döntenek majd a fejesek.

A hírt a Variety közölte először, szerintük Rousey „szenvedélyesen hajtotta a projektet már egy ideje” és „nagy megtiszteltetésnek” érzi, hogy eljátszhatja Swayze szerepét. Ezt mondja a bunyós twittere is:

Swayze 2009-ben halt meg. Ronda nagyon akarta a szerepet, de tiszteletteljes is akart maradni, így előtte felvette a kapcsolatot a színész özvegyével, Lisa Niemivel. Niemi örömmel adta áldását a dologra, így most már semmi sem tarthatja vissza Rouseyt attól, hogy forduló rúgások tömkelegével tegyen rendet, még akkor is, ha életében valószínűleg egyetlenegy forduló rúgást sem eresztett még meg.

Az Országúti diszkó újraforgatása a UFC 193 főmeccse és a My Fight / Your Fight önéletrajzi film mellé iratkozik fel, mint Rousey aktuális legnagyobb projektje. Más bunyós csajok is épp verekedős filmben teszik le a névjegyüket: a Holly Holm, Miesha Tate és Cristiane „Cyborg” Justino szereplésével készült Fight Valleyn már az utolsó simításokat végzik. Az a film valószínűleg bénácska popcornmozi lesz – az új Országúti diszkó (az eredetihez méltón) meg egészen biztosan. Naná, hogy megnézzük!

• TDMG (^^^) Under Pressure •Megérkezett az új szállítmány, újra kapható a TDMG Under Pressure póló fekete és fehér sz...

Posted by TDMG on Wednesday, September 9, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr67773670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása