TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Ezerrel forgatják a "női Harcosok klubját,” Cyborg, Tate és Holm is ott a fedélzeten

2015.08.25. 18:39 td_interim

cnmdmanwgaa1ojj.jpg 

Télen jön a Fight Valley.

 

Nem csak Ronda Rouseyé a mozi: Cristiane Justino, Miesha Tate és Holly Holm is fejest ugrik a pompába a legújabb női verekedős filmben.

A Fight Valleyről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy ez lesz a „női Harcosok klubja,” meg még annyit, hogy készül. Most érkezett pár további infó, és ezek alapján nem, nem a Fight Valley lesz a női Harcosok klubja – nem mintha olyan nagyon meg kéne azt csinálni.

A film hivatalos oldalán olvasható a cselekmény felszopószövege. Röviden: egy csaj meghal a Fight Valley nevű (uh) kisvárosban – mindenki hallgat az esetről – jön a halott csaj húga, hogy felderítse az dolgot – kiderül, hogy a halott csaj MMÁ-zott – meg az is, hogy Fight Valley veszélyes hely – ezért a húgnak tanító kell – ez lesz Miesha Tate, aki Jabs (!!!) kódnévre hallgat a filmben – természetesen Jabs korábban maga is harcolt, de megesküdött, hogy soha többé nem fog – így vágnak neki ketten a titokzatos gyilkosság felderítésének. Holly Holm és Cristiane Justino karakteréről még ennyit sem tudni, de ha Cyborg filmbeli nevét veszem alapul (Church, bazmeg), meg úgy általában a külsejét meg a kisugárzását, akkor van egy olyan tippem, hogy ő lesz a főgonosz. Talán nem lövök mellé.

Nem akarom előre temetni a produkciót, még az is lehet, hogy tök szórakoztató lesz, de eddig inkább néz ki Sharknado szintűnek, mint Creed-szerűnek – viszont legalább egyértelmű muníciót nyújt ahhoz, hogy Ronda Rousey élete után ennek is elkészüljön a pornóparódiája.

A forgatásról a stáb twittert vezet, ahol folyamatosan jönnek ki az újabb és újabb képek, ilyenek:

Most, hogy Holm elhappolta Tate elől a címmeccset, tuti remek a hangulat. A Fight Valleyt december hetedikén mutatják be az U.S.Á.-ban.

• TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr287733582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása