TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Rousey még 5 millió dollárért sem pornózik

2015.08.31. 13:09 td_hriczuakos

usp_mma_ufc_184-ronda_rousey_media_day_70921178.jpg

Pedig ennyi pénzt egy meccsért biztosan nem kap. Vagy mégis?

 

Nem akármilyen ajánlatra mondott nemet az UFC legismertebb női bajnoka, Ronda Rousey: potom 5 misit kapott volna azért, hogy 3 jelenetben is szerepet kapjon egy készülő pornófilmben. A film az Amerika Kapitány felnőtt változata lenne, ahol Rousey a megszokottól eltérően gurulna egyet izmos férfiakkal. Ezeket az infókat a TMZ hozta nyilvánosságra, később pedig Ronda is elmondta, hogy a világ összes kincséért sem szerepelne ilyen filmekben. Egyébként néhány napja jelentek meg a Rousey-ról szóló pornófilm előzetesei (a filmet én magam is tervezem megnézni, persze szigorúan szakmai szempontból :) ) , szóval annyira nem is váratlan a megkeresés. A Ronda fanok tehát fellélegezhetnek, avagy szomorkodhatnak, mivel kedvencük nem vált szakmát, legalábbis egy darabig biztosan nem. Azért képzeld el, milyen lenne a zárójelenet: a csávó nem adja oda a pénzt, erre Rousey tövig kicsavarja a karját. Megfizethetetlen.

H.Ákos

• INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS •Figyelem: ma van az utolsó nap, amikor ingyenes kiszállítással zsákolhatjátok be a legmenő...

Posted by TDMG on Monday, August 31, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr397743974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása