TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Kell a zseton? Rouseyt Ausztráliában feji az UFC

2015.08.29. 11:40 td_axl

rousey_holm.jpg

Miközben mindenki annak jogosságát magyarázza, hogy Holly Holm miért is erős kihívó Rozáliának (nem), közben az UFC az eredetileg tervezett január 2-i időpontról november 14-re hozta előre a bunyót Melbourne-be.

 

Ahol viszont történetesen Robbie Lawler védte volna címét a Született Gyilkos Carlos Condit ellen. Jól hangzik, nem igaz? Na de ti, hardcore MMA fanok mellett mennyi ausztrált lehet megmozgatni Robbie és Carlos nevével, bármennyire is egy esetleges vérfürdő van a láthatáron? Főleg, ha most tudod meg az UFC székházában, hogy a brazil piacon egy másodvonalas Bethe Correia ellen is 900.000 PPV-t rántott össze Ronda Rousey nemrégiben. Ha tisztábban akarok fogalmazni, akkor mostanra már kétség sem fér hozzá, hogy Ronda a hátán viszi az UFC-t, Lesnar, GSP és Anderson után az UFC és a média megtalálta benne a tökéletes atléta és nő képét. 

És bármennyire is pihenne már Ronda kicsit, az aranytojásokat tojnia kell, sűrűn és kiszámíthatóan, új piacokat is berántva. Mondjuk az ausztrált, amit Mark Hunttal el lehet szórakoztatni, de nem hosszútávú befektetés, Anthony Perosh meg kap egy lenéző vállveregetést ebben az eszmefuttatásban. 

Hogy média-kompatibilis legyen az UFC húzása, Robbie Lawler sérültet jelentett, elütötte a kezét, bár én a legutóbbi ólajtónyi hasadékot a száján is megnézném még, amit Rory szántott rá a könyökével. Szóval Holm két hónappal kevesebb időt kap felkészülni Ronda-ra, Holly meg eddig is olyanokat nyilatkozott, hogy nem hogy Rousey-ra, de az MMA-ra sincs még kész teljes mértékben, az edzője meg kínos nevetés közepette bagatelizálta e sorokat. 

Élvezzétek a napsütést, amíg tart. ☀ Enjoy the sunshine while it lasts.#TDMG #TOTALDAMAGE #APPAREL #summer #sunshine #martialarts #mma #bjj #jitsu #kickbox #grappling

Posted by TDMG on 2015. augusztus 28.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827743096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása