TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Szeva Miesha: Holly Holm ellen véd legközelebb bajnoki címet Ronda Rousey

2015.08.21. 16:23 td_interim

cm7k_bmuwaeheuv.jpg 

És még csak nem is idén.

 

Miesha Tate-nek várnia kell: Ronda Rousey ma a Good Morning America című műsorban vendégeskedett, ahol bejelentette, hogy a következő kihívója Holly Holm lesz.

Január másodikán Holly Holmmal verekszem, aki a kevert harcművészetek legkitüntetettebb állóharcosa. Nem a nők és nem a harmatsúlyúak legtöbbet nyert állóharcosa: Holm 19-szeres bokszbajnok, a The Ring magazin pound-for-pound év bunyósa volt, és eddigi karrierem abszolút legnagyobb kihívása lesz.

Ezzel a bejelentéssel Ronda mindenkit meglepett, mert Miesha Tate legutóbbi győzelme óta mindenki csak arról beszélt – köztük a UFC-főnök Dana White, és maga Ronda is – hogy a következő lépés a Rousey vs. Tate 3.

Miesha az egyetlen ellenfél Ronda karrierjében, aki túlélte az első menetet, sőt, eljutott egészen a harmadikig, míg végül elveszítette a mérkőzést. Ez kettejük második találkozóján volt, 2013 decemberében. Azóta Rousey négy kihívón gyalogolt át nevetségesen könnyen, első menetes kivégzésekkel, míg Miesha szintén négy ellenfelet nyomott le – nagyokat küzdve, pontozással.

Amíg a Cris Cyborg-meccs a súlyproblémák miatt csak álom marad, addig Tate az, akinek még valamennyi esélyt szoktak adni Rousey ellen, ha újra találkoznának. Akinek nem szoktak, az – mindenki más mellett – Holly Holm. Ronda persze megtette a tőle telhetőt, és hájpolt egyet:

Senki sem könnyű feladat, amíg már meg nem verted. Holly Holm készen áll arra, hogy lenyomjon 12 menetet bokszban. Nem az a hétköznapi csaj. Ő a legjobb állóharcos, akivel valaha is dolgom volt, és a karrierem során az állóharcot én csak sokkal később kezdtem tanulni.

Tény, hogy Holm sokkal jobban üt, mint Rousey, és a lábmunkája is sokkal jobb, de az eddigi UFC-s meccsein egyáltalán nem hozta azt az átütő erőt, amit mindenki várt tőle, és alakításait elnézve senki sem lelkesedett be, hogy „na majd talán ő lesz az, aki megszorongatja Rondát.” Ha a többiekhez hasonlóan Holm is bepánikol és eltáncolás helyett hagyja magát lerohanni, akkor ő sem fogja túlélni az első menetet.

A Rousey vs. Holm a UFC 195 főmeccse lesz, 2016 január másodikán, Las Vegasban.

• TDMG

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207723720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása