TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|CAMP: Borics Ádám az MMA Spirit csapatához látogat

2015.08.15. 17:17 td_axl

borics_td_camp_mmaspirit.jpg

Borics Ádám pár hete még Bősön tolta Buchinger 'Buki' Ivánnal és Végh 'Pumukli' Attilával az edzéseket, hétfőn pedig már érkezik a TD|CAMP következő állomása, vagyis Frankfurt, az MMA Spirit, Németország top MMA csapata.

A magyar HFC szervezet könnyűsúlyú bajnoka Borics Ádám, kétségtelenül hazánk egyik legnagyobb ígérete a srác. Ezt ti is így láttátok az tavalyi TOTALDAMAGE AWARDS 2014 szavazáson, a TMDG-nek meg nem kellett több, a TOTALDAMAGE-el együttműködve Borics Ádám karrierjét ezt követően támogatja. Sikerült az újonnan indított TD|CAMP kezdeményezés keretén belül Bukival, Pumuklival és bősi barátaikkal lezsíroznunk, hogy egy hetes kemény edzőtábort toljon velük Ádi. Az első nap brutál beavatását követően mindenki láthatta a Duna menti kis faluban, hogy Borics nem illetődik meg nyomás alatt, Buki maga is meglepődött Ádi állóbunyójának hatékonyságán. 

Véget ért Adam "The Kid" Borics edzőtábora Szlovákiában, Ivan "Buki" Buchinger és Attila "Pumukli" Végh sokat foglalkozott a fiatal tehetséggel, aki ezért nagyon hálás! A TDMG támogatásában létrejött tábor itt még nem ért véget, Ádámmal az álmaiért dolgozunk! #tdcamp #TDMMA

Posted by totaldamage.hu on 2015. július 4.

 

Olyannyira pozitív volt a visszajelzés a TD|CAMP első körét illetően, hogy a következő állomást kezdtük szervezni, ezúttal Frankfurtba, Buki klubjába, az MMA Spirit-be. A kinti menedzsment kíváncsi Borics képességeire, Ádi pedig lehetőséget kapott, hogy jövő héten Buki mellett olyan arcokkal nyomhassa együtt az edzéseket, mint Max Coga, Daniel Weichel vagy Stephan Pütz. Ezek a predátorok mindannyian M-1 Global vagy Bellator MMA címet birtokolnak, vagy épp kihívói pozíció közelében állnak. Ádit elkísérjük, terveink szerint naponta jelentkezünk majd rövid beszámolókkal, képekkel és videókkal. Maradjatok velünk és legyetek részesei a cikkeinken keresztül a TD|CAMP élményeinek, Ádám karrierjének felemelkedésének!

Ádi az MMASpirit edzésekre a kardió felkészülést ilyen TDMG Tank-ban csapatta a hőségben. Nektek már van? 

• TDMG 󾮖 Tanks •Adam "The Kid" Borics TDMG arc tudja mi a stájsz, és TDMG trikókkal nyomja le a hőséget. Megtalálod ő...

Posted by TDMG on 2015. július 31.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277708842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása