TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Borics Ádám három kategóriában nyert megérdemelten a TOTALDAMAGE AWARDS 2014 szavazáson

2015.01.20. 20:39 td_axl

borics-adam.jpg

A TOTALDAMAGE AWARDS 2014 szavazás három kategóriájában diadalmaskodott az olvasók szavazatai alapján Borics Ádám, Egészen pontosan az "Év legjobb magyar, belföldön harcoló bunyós", "Az év magyar MMA felfedezettje" és a " Legjobb magyar MMA mérkőzés" kategóriában volt befutó, az utóbbiban Molnár Benjamin teljesítménye is kiemelendő, hiszen egyenrangú ellenfél szükséges ilyen teljesítményhez. Az olvasók szavazataival mi is csak egyetérteni tudunk, Ádám nagyszerű évet produkált 2014-ben.

 

Amatőrként indította a tavalyi évet, majd győzelmet győzelemre aratott a profik táborában is. Oldalunkon a siófoki ATT-selejtező során olvashattátok, hogy Borics a profik táborába Hajzer Dániel legyőzésével lépett be. Az eső miatt félbeszakadt tornát Pápán folytatták, ahol Tarnai Józsi ellen Borics egy nagyon kemény küzdelemben nyert, hogy elnyerje a jogot a floridai edzőtáborra. Borics egyazon este Németh Ádám skalpját is begyűjtötte, majd ezt követően Ausztriában is nyert a HEIMGALA 2 gálán kopogtatással. Novemberben a HFC döntőben az év meccsét hozva Molnár Benjamin ellen elnyerte a szervezet -65 kilós címét. Ádám roppant hálás a TOTALDAMAGE AWARDS 2014 címekért, alább olvashatjátok gondolatait:

td_banner2.jpg

Sziasztok! Megtisztelő volt, hogy 3 kategóriában is jelöltetek, köszönöm szépen!

 

Amikor olvastam az eredményt, bevallom kicsit meglepődtem, hogy 3 kategóriában is rám szavaztak a legtöbben. Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki rám szavazott! Őszintén szólva, még 2014 elején elképzelhetetlennek gondoltam volna, hogy ilyen címekre jelölnek. Nagy elismerés számomra a TOTALDAMAGE AWARDS 2014, hisz mások szerint is jó úton járunk!


2014 nagyon jól sikerült. Az év elején 4 amatőr mérkőzésem volt, amik nagyon jól sikerültek, mindegyiknek körülbelül 1 perc után vége lett. Nyáron kaptam meghívást a Premium MMA Ligától az első profi mérkőzésemre. Innentől kezdve nem volt megállás: augusztusban, szeptemberben, novemberben, decemberben is volt mérkőzésem, vagyis az év második felében 5 profi meccsem volt. Az egész évet veretlenül zártam, nagyon keményen dolgoztunk az edzőmmel Balla Tamással, a klubtársaim sokat segítettek a felkészülésben.

 

Sajnos az egész felkészülést önerőből finanszíroztam. Szponzorok nélkül elég nehéz. Reméljük jövőre ez változni fog, és több lehetőség adódik majd. 2015-ben szeretnék nagy nemzetközi gálákon bizonyítani. A munkát folytatjuk tovább, keményen edzünk és megpróbálunk minél többet fejlődni. Itt szeretném megköszönni azoknak, akik egész évben segítették a felkészülésem, az edzőmnek és egyben a legjobb barátomnak Balla Tamásnak, Major Attilának, az erőnléti edzőmnek, az edzőtársaimnak Farkas Viktornak és Dürgő Dominiknak, Tóth Milánnak, és az egri birkózóknak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr527092563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása