TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor majdnem kettő az egyhez favoritként nyit Aldo ellen

2015.08.12. 18:04 td_interim

 

video-undefined-272c52c300000578-822_638x364.jpg

Nagyot fordult a világ egy hónap alatt.

 

Talán a rendre beteljesedő jóslatai, vagy a Khabib Nurmagomedovval való lehetséges összeállása, esetleg a kizárólag a világ királyait jellemző tigrisvásárlási tervei miatt, de az van, hogy Conor McGregor lesz az, aki favoritként lép majd ketrecbe december 12-én, legalábbis a fogadóirodák szerint.

A bestfightodds fogadó-aggregátor oldal adatai alapján McGregor -160 és -190 közti favoritként nyitott Jose Aldo ellen a UFC 194-es meccsükre. Az ír és a brazil eredetileg a júliusi UFC 189-en csapott volna össze egymással, az előtt Aldo volt a -180-as favorit. Előnyének a bordasérülése vetett véget, nem sokkal később pedig le is mondta a szereplést. Helyére, mint ismert, Chad Mendes ugrott be, akit McGregor a jóslatának megfelelően a második menetben kiütött és ezzel elnyerte a UFC pehelysúlyának ideiglenes bajnoki övét.

Az ideiglenes- és valódi bajnoki öv egyesítésére tehát McGregor fordul rá esélyesként, de ez persze decemberig még bőven változhat. Aldo vs. McGregor: UFC 194, december 12., Las Vegas, MGM Grand.

• TDMG⚡️Classic •Verhetetlen stílus. Az eredeti klasszikus a szebbik nem képviselőin is elég frankón mutat. Szerezzé...

Posted by TDMG on Sunday, August 9, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr707701688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása