TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Glory 23: Las Vegas élő közvetítés

2015.08.07. 19:25 td_interim

glory-23.jpeg 

Katt.

 

Folytatódik a világ vezető kickbox promóciójának sorozata, ezúttal Las Vegasból jelentkezik a Glory.

Fura a ma éjjeli/inkább holnap hajnali card: a Nieky Holzken vs. Raymond Daniels főmeccs, ahol a váltósúlyú bajnoki öv a tét, baromi pörgősnek és látványosnak ígérkezik (már ha Daniels képes lesz valamit kitalálni Holzken ringzsugorító lábmunkája ellen), a card fennmaradó része viszont erősen kérdőjeles. Xavier Vigney még tolhat nagy showt a nehézsúlyú meccsen, a középsúlyú négyestorna viszont elég híg, legalábbis első ránézésre.

Mindegy, ne nyavalyogjunk, inkább állítsuk be a vekkert: hajnali ötkor kezdődik a közvetítés, amit ittitt vagy itt tudsz majd megnézni.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

• TDMG 󾆳 Born & Raised •Ez a becsületes póló is ott lapul a webstore polcain. TDMG Born & Raised:...

Posted by TDMG on Friday, August 7, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127689136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása