TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dana White unszolására sem megy nyugdíjba Nagy Nog

2015.08.06. 17:21 td_interim

57998421-750x340-1370846784.jpg 

Vannak, akik képtelenek kiszállni.

 

Antonio Rodrigo Nogueira hétvégén újra vereséget szenvedett: zsinórban a harmadikat, és 2008 óta nem nyert két egymást követő alkalommal. Miután Stefan Struve egyhangúan kipontozta a UFC 190-en, a gála utáni sajtótájékoztatón Dana White gyakorlatilag bejelentette Nog nyugdíjazását.

Soha többé nem akarom Nogueirát harcolni látni. Vissza kéne vonulnia.

 

Szeretem Nagy Nogot és szerintem mindenki szereti Nagy Nogot. Nagyon jó ember, mindenki tiszteli, és ma este volt egy beszélgetésünk. Elég volt, nem akarom többé harcolni látni. Nem tiltakozott.

 

Össze fogunk ülni még egyszer beszélni. Valószínűleg felkínálom neki a Chuck Liddell, Matt Hughes, Forrest Griffin üzletet. Fel fogom venni (a UFC alkalmazottai közé).

Feszülten vártuk a fejleményeket, Nog azonban nem tett semmilyen bejelentést: interjút nem adott erről, Twitteren, Facebookon és Instagramon is csak a rajongóknak köszönte meg a támogatást, sőt, azt mondta, még nincs vége a történetnek.

A Portal do Vale Tudónak viszont megszólalt a harcos, és tisztázta: egyelőre semmi kedve visszavonulni.

Dana szeretné, ha a UFC-nek dolgoznék és fiatal tehetségeket kutatnék fel, valami ilyesmit már egyébként is csinálok. Elfogadtam az ajánlatot, de tovább fogok edzeni és arról nem beszéltem, hogy visszavonulok-e, vagy sem. Még csak most ért véget a meccs, még gondolkodnom kell azon, hogy mi legyen a következő lépés. Szeretek edzeni és szeretem az edzőtáborok hangulatát. Amikor azt kérdezik tőlem az emberek, hogy mit szeretek a legjobban csinálni, azt felelem nekik, hogy edzeni, tökéletesíteni egy karfeszítést, vagy bármit. Szeretek úgy felébredni, hogy van előttem cél.

És hogy kivel szeretne még megmérkőzni, mielőtt tényleg szögre akasztja a kiskesztyűt? Bingó, Frank Mirrel. Már csak az a kérdés, hogyan akarja mindezt összehozni, ha White nem ad neki több meccset?

AKCIÓ • MANTO VAI FINALIZA • 34,990 Ft •Csapjatok le ezekre a király BJJ ruhákra. 1-1 darab van minden méretből. Az...

Posted by TDMG Store on Wednesday, August 5, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr537686410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása