TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ronda Rousey egy brazil judo iskolának ajándékozta UFC bajnoki övét

2015.08.05. 16:13 td_interim

rr.jpg 

Az intézményben nehéz sorsú gyerekek tanulják a sportot.

 

Brazília imádja Ronda Rouseyt és Ronda Rousey is imádja Brazíliát. Ez eddig is nyilvánvaló volt, de most még annál is tisztább: a UFC legnagyobb sztárja kedden egy judo iskolának adományozta harmatsúlyú bajnoki övét.

Az egész történet még múlt héten indult, amikor a UFC 190-re készülve Bethe Correia a folyamatos trash talk közepette olyat talált mondani, amire a bajnok is csak rábólintani tudott:

Bethenek egyvalamiben igaza volt. Azt mondta, a brazil nép megérdemli, hogy itt maradjon az öv. Úgyhogy úgy döntöttem, miután nyertem, nem viszem haza magammal az övet, hanem ajándékként itt hagyom Brazíliában.

Rousey szombaton 34 másodperc alatt kiütötte Correiát, az övet pedig végül Flavio Canto judo iskolájának ajándékozta. Canto olimpiai bronzérmes judoka, és amellett, hogy sportkommentátorként és egy helyi színésznő partnereként igazi celeb is, iskolájában a sporton keresztül nehéz sorsú gyerek ezrein segített már az intézmény fennállása óta.

Az átadás pillanatai:

O cinturão é nosso!!! Ronda Rousey 🔝❤👏 #Reação

Jéssica Henriques (@jehhenriques) által közzétett videó,

 

A photo posted by rondarousey (@rondarousey) on

 

(Nem tudom, nektek mennyi látszik a nyomorult Instagramból. Mivel nekem semennyi: ide kattints a videóért, ide pedig a fotóért.)


Rousey nem először segít az iskolán: márciusban harmincezer dolláros csekkel lepte meg őket, tavaly szeptemberben pedig szemináriumot tartott a judokáknak. 

Ronda Rousey egy újvonalas Teréz anya: először agyonveri a kedvencedet, aztán segít rajtad. Modern.

• TDMG 󾆳 Born & Raised • Mindig légy hű önmagadhoz. Keresd a Born & Raised pólókat és trikókat a webstore-ban....

Posted by TDMG on Monday, July 27, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr837682000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása