TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor külön meccset vív a Reebok ellen, mert ő „nem olyan, mint a többiek”

2015.07.27. 15:09 td_interim

conorreebok.jpg 

Lázadozik a sportmárka legnagyobb MMÁ-s reklámfelülete.

 

A UFC 189-cel új időszámítás vette kezdetét a UFC-ben: kisöpörték a szponzorlogókkal agyontapétázott harcos-felszereléseket, és a bunyósoktól az edzőkön át a ketrec-segédekig mindenkit arra köteleztek, hogy Reebok-egyenruhába bújjon.

Az új rendszer ellen majdnem mindenki lázad – egy legendát már lapátra tettek azért, mert felemelte a hangját – meglepő módon köztük van az MMA-szervezet és a sportszergyártó cég egyik aranytojást tojó tyúkja is. Conor McGregornak nem tetszik ez az egész.

McGregor mindenki lieblingje, rendületlenül tömi pénzzel a UFC, és külön szponzorszerződése miatt a Reebok is – az ír a UFC 189-en mégis felmutatta a középső ujját. A gála mérlegelésére mindenki a közös mezben érkezett, leszámítva Conort, aki, mikor kérdőre vonták, igazán conoros válasszal indokolt. Az esetről Chael Sonnen beszélt a podcastjében.

Conor a mérlegelésen nem a Reebok-mezt viselte. Valami más volt rajta, a színfalak mögött adták oda neki a Reebok mezt. Elutasította. Azt mondták neki: „Hé, fel kell ezt venned.” Mire McGregor: „Én más vagyok, nem vagyok olyan mint a többi arc. Én ezt nem veszem fel.” Erre előszedték a szerződést és azt mondták: „Muszáj.” Conor meg: „Nem teszem meg.” És amikor eljött a mérlegelés ideje, valóban nem az a cucc volt rajta.

McGregoron attól még Reebok póló volt, de nem a mez, hanem a saját szériája. És nem csak a mérlegelésen lázadt fel az ír: amikor katartikus csatában, vert helyzetből felállva legyőzte Chad Mendest és elnyerte a UFC ideiglenes pehelysúlyú övét, a bajnokoknak járó fekete Reebok pólót is elutasította.

A meccs után Dana bement az oktagonba, és odaadta neki a Reebok bajnoki pólót azzal, hogy „ezt most fel kell venned.” És Conor nem felelt, csak nézett Danára. És a meccs után interjúra sem vette fel azt a pólót.

Emlékezetes jelenetek voltak: így kapta meg a fekete pólót a könnyeivel küzdő Conor...

... és így dobta oda szinte undorodva a csapatának.

Ekkora névtől ez igazán markáns állásfoglalás. Ugyanakkor Conor arra is ügyel, hogy a nagy lázadozásban se lehessen összemosni másokkal: a többiekkel ellentétben ő Twitterén és Instagramján naná hogy csupa szép dolgokat ír a Reebokról. Úgy tűnik viszont, hogy azt gondolja: a bajnoki öv többet ér annál, hogy tré egyenruhákkal tompítsanak a fényén. Meg lehet érteni.

• TDMG⚡️Classic Tee • Verhetetlen stílus. Az eredeti klasszikus. Keressétek a webstore-ban, fekete, fehér, szürke és...

Posted by TDMG on Sunday, July 26, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr127658432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása