TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Conor McGregor és Urijah Faber megint egymásnak mentek

2015.07.21. 16:19 td_interim

071215-ufc-conor-urijah-pi-ssm_vresize_1200_675_high_55.jpg 

Ezek ketten nem bírnak magukkal – de egymással se.

 

Megint kakaskodott egy komolyabbat Conor McGregor és Urijah Faber. A UFC 189 mérlegelését megelőző szituációval ellentétben ezt az esetet nem rögzítette kamera, ami mondjuk pont tök fura, mert a The Ultimate Fighter házban történt mindez, ahol a két harcos a valóságshow 22. évadának rivális csapatait edzi. Faber egy interjúban mesélt a történtekről – a Kaliforniai Kölyök először az első súrlódást idézte fel. 

Teljesen random szituáció volt, nem is tudom megmagyarázni. Beszéltem róla Conorral, és megkérdeztem, hogy „az meg mi volt?” mire ő: „öö, nemtom.” Játékféleségnek indult, aztán az lett belőle, ami.

 

Néhány napja megint megtörtént ugyanez. Akkor nem forgott kamera. Szívattuk egymást, aztán kicsit durvábbra fordult a dolog. Kicsit gyürkőztünk. De ennek mindig az a vége, hogy (Conor) felkúrja magát.

 

Bírja ezeket a dolgokat, amíg valaki le nem nyomja. Akkor már nem bírja. A legutóbbi egész vicces volt. Beállított az edzője, Tom és ő lépett közbe, hogy „jól van srácok, állítsátok le magatokat.” Amúgy szerintem javarészt jó móka volt. Mindketten szeretünk bunyózni. Ebből élünk.

Faber a mérlegelés előtti esetet követően egy „kisgimis lányéhoz,” illetve egy „crackfüggőéhez” hasonlította McGregor fizikumát, de most hozzátette, hogy az ír nyilván a fogyasztás miatt volt rettenetesen girhes. Conor a második alkalommal már „rendben volt.” És hogy harcolnak-e majd? A TUF évad végén biztosan nem, de Faber szerint amúgy igen.

Valószínűleg megtörténik majd egyszer. Őszintén szólva engem elég nehéz kiakasztani, és úgy tűnik, vele is ez a helyzet. Meglátjuk, mi lesz. Már savazgatjuk egymást, és szerintem az embereket is érdekelné ez a meccs.

Faber végül kifejtette, hogy neki különösebb baja nincs is McGregorral.

Igazából bírom őt. Mindenkiben vannak irritáló dolgok, de amúgy rendes gyereknek tűnik. Eléggé tetszik a mentalitása. Szerintem csakis amiatt tart ott, ahol. Ugyanez a helyzet velem, Chad Mendessel, Jose Aldóval és T.J. Dillashaw-val – Conorban is megvan a bajnoki mentalitás és én ezt becsülöm.

A The Ultimate Fighter 22. évadát most forgatják. 

Megérkezett a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr327644740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása