TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Conor McGregor és Urijah Faber vezeti a The Ultimate Fighter 22. évadát

2015.07.13. 13:50 td_interim

usa-today-8691687_0.jpg

Persze, hogy hasznot húznak a vécés beefből.

 

Még fel sem ocsúdtunk UFC 189-es katartikus diadalából, máris itt a következő Conor-gyomros: McGregor vezeti a The Ultimate Fighter huszonkettedik évadát. Ráadásul a következő TUF egy U.S.A. vs. Európa vetélkedés lesz, az amerikaiak vezére pedig a Team Alpha Male-főnök Urijah Faber.

• TDMG NYEREMÉNYJÁTÉK! •NYERJ PÁROS belépőt a nemzetközi VIP VWS kickbox gálára, TDMG brutál csomagot vagy TDMG VIP...

Posted by TDMG on Sunday, 12 July 2015

Dana White UFC elnök a TUF 21 döntők közepette jelentette be a terveket, a csapatkapitányok kinevezésekor pedig 100%, hogy a UFC 189 mérlegelés előtti, McGregor – Faber backstage beef lebegett a szervezet vezetőinek szeme előtt. Vagy ha kevésbé naivan közelítünk a dolgokhoz: faszt volt az beef, előre meg volt rendezve az egész.

Akármi is az igazság, minden estere az sem tompítja a párosítás pikáns ízét, hogy McGregor vasárnap hajnalban Faber egyik leghűségesebb harcostársát ütötte ki az ideiglenes pehelysúlyú bajnoki övért.

Apokaliptikus leszámolás viszont nem lesz az évad végén, mert a TUF 22 döntőiben – az újabb gyakorlatnak megfelelően – nem fognak bunyózni a csapatkapitányok. White szavai:

Csak edzők és mentorok lesznek, de a lehető legjobb döntés volt Conort leigazolni az európaiak edzőjének.

A TUF 22 szeptember kilencedikén indul a FOX Sports 1-en. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr947622266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása