TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Veretlenek verekednek

2015.07.20. 13:33 td_interim

2aac4d0f00000578-0-image-a-27_1437321100991.jpg 

Itt a UFC 190 bővített előzetese.

 

Augusztus már itt van a kanyarban, kettőt pislogunk, és jön a UFC 190 Shogunnal, a Nogueira tesókkal, Bigfoottal, Claudia Gadelhával, és a brazil különítmény élén Bethe Correiával. Aki a UFC női harmatsúlyú övéért száll harcba Ronda Rouseyval, és elkövette azt a hibát, hogy megpróbált belemászni a bajnok fejébe, és személyessé tette a bunyót.

Correia levadászta Rousey legjobb barátnőit a UFC-ben és legyőzte őket – ez remek promóciós húzás volt – aztán, kevésbé jó húzásként azzal kezdett el viccelődni, hogy „reméli, Ronda nem öli meg magát,” miután őt is megverte. Mindezt akkor sikerült benyögnie, amikor kijött Rousey My Fight / Your Fight könyve, amiben a bajnok arról is mesél, hogy az apja öngyilkos lett. Nem csoda, hogy ettől fogva a UFC legnagyobb sztárja már nem gyors kivégzésről, hanem lassú kínzásról beszél, ha szóba kerül következő kihívója.

Hogy a riválisok konkrétan milyen lelki állapotban készülnek az összecsapásukra, kiderül a gála bővített előzeteséből: 

A UFC 190-t augusztus elsején rendezik Rio de Janeiróban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr227641516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása