TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Frank Mir karrierjét a jógázó anyukák mentették meg

2015.07.19. 15:51 td_hriczuakos

usa-today-7411196_0.jpg

Gondolom erre senki sem számított.

 

Az Overeem elleni veresége után már lazán temethettük Frank Mir-t, aki korábban az UFC nehézsúlyú mezőnyének egyik királya volt. Először kicsapta Big Nog-ot, aztán a karját törte a brazilnak, de a JDS elleni meccset követően formája igencsak legyengült. (Engedelmetekkel most nem folytatnám tovább Mir legutóbbi meccseinek elemzését, de ezt Bronson már megtette előttem korábban, így írását ezen a linken tudjátok olvasni.) Aztán több mint 1 éves kihagyás után tért vissza Mir, aki Bigfoot-ot saját hazájában döngölte bele a földbe, és mint ismert, Todd Duffee is Frank áldozatává vált. Ezt az utat egyébként Frank is bejárta, de végül olyasmiben lelte meg a megváltást, melyre kevesen gondoltak volna: a jógában.

„A feleségemnek igaza volt, amikor azt mondta, hogy kicsit pihentetnem kell a szervezetemet. Az Overeem elleni meccs után komolyan elgondolkodtam a visszavonuláson, de az asszony javaslatára nem álltam le teljesen, csupán visszavettem egy kicsit a tempóból.”

Ezt követően Mir beiratkozott egy jóga csoportba, ahol sikerült elérnie, hogy javítson kicsit a hajlékonyságán. Ebben nagy segítségére voltak az ott jógázó anyukák, akik olyan mozdulatsorokat is végre tudtak hajtani, amelyek feladásra késztették az egyébként földön igen képzett harcost. Ez most komoly?

H.Ákos 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr667639200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása