TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Jövő szombaton az Enfusion main cardján bunyózik Bódis Gergő

2015.07.02. 13:39 td_interim

11666036_1598783097052688_6841810451393796194_n.jpg

A fiatal harcos üzenetét a kattintás után olvashatjátok.

 

Sziasztok!

 

Dublinban edzem, a Hortobágyi Gábor vezette Hori's Gym Muay Thai Academy-ben. A múltkor sikerült megnyernem a sorozat tehetségkutatóját, így kaptam a meghívást az ENFUSION július 11-i main card-jára ahol Európa legkomolyabb kickbox harcosai foglalnak helyet!

 

Heti 12 edzéssel készülök erre a mérkőzésre. Az ellenfelem, Keith Levins rutinos, kemény harcos, volt ausztrál bajnok, és az ír K1 nemzeti válogatott tagja! Balkezes, agresszív bunyós, és emellett Conor McGergort megszégyenítő trash talk király! :) Kemény pszichikai hadviselést folytat minden ellenfelénél.

 

A felkészülésem nagyon jól halad, mind mentálisan, mind fizikálisan érettnek érzem már magam egy ilyen küzdelemre! Bár esélytelenebbnek tartanak, hisz inkább MMA-ban harcoltam eddig, de a célom megcáfolni ezt, és egy kőkemény meccsen újra elnyerni a közönség bizalmát és megmutatni, hogy a magyar harcosoknak van keresnivalójuk a nemzetközi porondon!

 

Ha sikerrel abszolválom a mérkőzést, augusztusban visszatérek az MMA-ba a Cage Warriors égisze alatt, de erről majd legközelebb! Egyenlőre erre a meccsre koncentrálok. Minden fegyverem rá fogom zúdítani Levins-re, és higgyétek el, van egy pár! ;) Köszönöm, hogy ennyien mellettem álltok és szurkoltok!

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr67590636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása