TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Hétvégén Angliában bunyózik td_fruska

2015.06.25. 20:10 td_fruska

nagy_fruzsi.jpg

Sziasztok! Tegnap jött a megkeresés Tánczos Gábor HFC igazgatótól, hogy volna-e kedvem a hétvégén bunyózni Angliában.

 

Ezúton is szeretném megköszönni neki a lehetőséget. Az elmúlt hetekben ugyan nem volt meccsem kilátásban, de a motivációm talán minden eddiginél nagyobb. Következő meccsem szeptemberben lett volna, ahol a hazai thaiboxoló lányok "krémjével" mérhetem össze tudásomat Szentendrén a Muay Thai Mania rendezvényén egy négyes torna keretein belül full muay thai szabályrendszerben.

A video posted by TOTALDAMAGE (@totaldamagehu) on

 

Erre a bunyóra ment az alapozásom a hetekben, nagyon várom már, imádom ezt a szabályrendszert és új kihívásként tekintek a lehetőségre, ami a MTM ringjében vár majd. Azonban egy percig sem gondolkodtam, hogy elvállaljam a hétvégi meccset, a HFC08 óta alig vártam már, hogy ketrecbe léphessek. A súlycsoportról mentek még egyezkedések, végül -60kg-ban fogunk összecsapni szombaton a Macto Championship 1 gáláján a walesi Ffion Davies-szel. Davies jó földharcos, nagyszerű fizikummal, én azonban bízom a komplex állóbunyómban és az ütö-rúgó erőmben. Természetesen nyerni megyek Angliába, ahova az edzőm, Peszlen Feri kísér el. Szuper csapat vagyunk, biztosan emlegetni fogják majd a Szigetországban a magyar virtust!

Több ezren már csatlakoztak hozzánk, Te miért ne tennéd? 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387572014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása