TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Shlemenko kokszolt, három évre eltiltották

2015.06.24. 13:07 td_interim

alexander-shlemenko-bellator-1201.jpg 

Plusz tízezer dolláros bírságot kell fizetnie. Ja, és eltörölték Melvin Manhoef felett aratott győzelmét is.

 

Megvan még Alexander Shlemenko szépségdíjas KO-ja Melvin Manhoef állán februárból? Ha igen, akkor felejtsd el: olyan, mintha nem is lett volna. A Bellator volt középsúlyú bajnoka a kiütéskor úgy tele volt koksszal, mint tíz Overeem együttvéve. Az orosz még márciusban bukott meg, de ügyét most tárgyalta a Kaliforniai Sportbizottság, a büntetés pedig... újvonalas.

A Bizottság a Los Angeles-i meghallgatáson eltörölte Shlemenko Manhoef felett aratott győzelmét, 10 ezer dollár bírság befizetésére kötelezte a volt bajnokot, és három évig eltiltotta a versenyzéstől.

Az orosz anabolikus szteroidokkal bukott meg a Bellator 133-as, Manhoef elleni meccsét követő doppingteszten. Szervezetében oxandrolont és oxandrolon metabolitokat találtak, vizeletmintájából kiderült, hogy 50:1 volt a tesztoszteron/epitesztoszteron aránya. Kaliforniában a bokszolók és MMA-zók számára 4:1 a legális küszöb. (A Bellator 133-mat a kaliforniai Fresno-ban rendezték.)

Shlemenko még nem bukott meg cuccteszten, az elsőkokszolók büntetése pedig eddig jellemzően kilenc hónap – egy év volt. Úgy tűnik, Kalifornia is követi a UFC (és Nevada) példáját a csalók minden eddiginél keményebb megregulázásában.

Nem Shlemenkóé volt az első brutálbüntetés: Mike Richman június elején bukott meg teljesítménynövelő szerekkel a Bellator 137 doppingtesztjén – szintén Kaliforniában, Temecuában. Ő 2500 dolláros büntetést, és kétéves eltiltást kapott a CSAC-tól.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr257569746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása