TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Elkerülhetetlenül közeleg a nyár legnagyobb durvulása

2015.06.22. 13:16 td_interim

ufc189extprev_1.jpg 

Megérkezett a UFC 189 bővített előzetese.

 

Még mindig nem a Jose Aldo – Conor McGregor/Robbie Lawler – Rory MacDonald dupla címmeccsel súlyosbított UFC 189 Dana White-ék következő dobása – megelőzi most hétvégén a szintén brutálisan izgalmas Lyoto Machida – Yoel Romero párosítással felvértezett Fight Night 70 – de már egy ideje minden csak erről szól, és szoktassuk magunkat hozzá a gondolathoz, hogy ez még csak a kezdet.

Mielőtt valóban felbőgnének a motorok a Countdownnal, a tízrészesre (!) tervezett Embeddeddel, meg minden kiskutya faszával, megérkezett az egyelőre még emberi léptékkel készült UFC 189 bővített előzetes. 

Laza tíz perc alatt mindenki képbe kerülhet, akinek valamiért nem lenne tiszta, miért is várjuk remegve július 11-ét. Ilyen ember persze ezen az oldalon úgysincs, de erre az újabb adag hergelésre akkor sem fog nemet mondani senki.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr597563696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása