TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|CAMP: Borics Ádám TD-edzőtáborozik Bukival és Pumuklival

2015.06.21. 21:29 td_axl

 borics_td_camp.jpg

Borics Ádámmal megdumáltuk, következő héten érkezik hozzám és 10 napon keresztül Buchinger 'Buki' Iván és Végh 'Pumukli' Attila partnereként tolja majd az edzéseket. Mi meg ezt nyomon is követjük.

 

Borics Ádám a tavalyi év felfedezettje, a TOTALDAMAGE AWARDS 2014 abszolút győztese, a HFC pehelysúlyú bajnoka. Ádival sokat dumáltunk az elmúlt hónapokban, a sport és munka iránt alázatos srácot ismertem meg benne, így nagy örömömre szolgált, hogy a júliusban robbanó TDMG lifestyle küzdősport ruhamárka által támogatott Szűcs Kristóf mellett őt is segíthetjük álmai elérésben. Nem kertelek, de ti is tudjátok, Magyarországon nem egyszerű a küzdősportok terén megfelelő támogatás nélkül előre lépni. Viszont apró gesztusokkal sokat tudunk másoknak segíteni, szerencsére ezt egyre többet látják így. Szóval eszerint gondolkodva, megkerestem az M-1 Global bajnok Buchinger 'Buki' Ivánt és a korábbi Bellator bajnok Végh 'Pumukli' Attila barátomat, hogy működjenek együtt velünk és támogassák Ádámot egy edzőtábor keretén belül. Ők pedig gondolkodás nélkül igent mondtak, ezúttal is köszönöm nekik!

 

Posted by Adam "The Kid" Borics on 2015. június 19.

Miután én közel lakom a két bajnokhoz, így Ádám nálam megszállva egyszerűen látogathatja majd a bősi kemény edzéseket, ezzel is új ismereteket és tapasztalatokat szerezhet majd. Szeretnénk minél színesebben beszámolni majd ezekről az edzésekről és tapasztalatokról, napközben facebook és instagram oldalunkat figyeljétek, esténként jelentkezünk majd élőben és/vagy felvételről Ádámmal, valamint a tervek szerint gopro kamerát is bevetünk majd. Szóval szerdán indul a TD|CAMP, Ádám pedig az álmaihoz egy lépéssel közelebb kerül. Legyetek ennek Ti is a részesei! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957562702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása