TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nem megy az olimpiára Anderson Silva

2015.06.10. 10:57 td_interim

anderson_silva_0_0.jpg 

És doppingos meghallgatását is halasztja. Megint.

 

Anderson Silva idén többször is sokkolta a világot. A legnagyobb döbbenetet persze elbukott doppingtesztjei okozták, de akkor is sok szemöldök szaladt a magasba, amikor áprilisban bejelentette: taekwondózna a riói olimpián.

A legújabb hírek szerint a doppingügy megoldása még tovább várat magára, és az is kiderült, hogy az olimpiai sztoriból már biztosan nem lesz semmi.

Anderson 2016-os terveinek megváltozásáról a harcos menedzsere, Jorge Guimaraes nyilatkozott a Portal Do Vale Tudónak.

Ezt az olimpia-dolgot elvetettük. Anderson nem fog részt venni a játékokon. Most a Sportbizottság ítéletét várja, hamarosan meglesz az is. Kivárunk, meglátjuk, lesz-e eltiltás, és ha igen, milyen hosszú időre szól.

Hogy a Nevadai Sportbizottság meghallgatása csúszik, azt persze saját maguknak köszönhetik: az eddigi, három halasztási kérelem mellé most beadtak egy negyediket is, és a NSAC negyedszerre is biztosította nekik az egérutat.

Anderson doppingos meghallgatásának legújabb időpontja augusztus hetedike. A brazil csapat most nem szolgáltatott magyarázatot az újabb halasztási kérelemre, de az eddigieket azzal indokolták, hogy még nem érkeztek meg azoknak az utólagos mintavizsgálatok az eredményei, amiket Silva kért, és amik, ha kedvezőek, erősíthetnék a harcos pozícióját az NSAC vádjaival szemben. Mások szerint simán csak kifogáskeresésre kell még több idő.

Anderson Silva UFC 183-as, Nick Diaz felett aratott pontozásos győzelme előtt, és után is megbukott a doppingteszten, mintáiban drosztanolon és androsztán anabolikus szteroidokat, és oxazepam és temazepam nyugtatókat találtak.

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr517531198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása