TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Felismerhetetlenné aszott az egykori Zúzógép

2015.06.03. 15:26 td_interim

kerr2015.jpg 

Mark Kerr egy vadiúj riportfilmben őszintén vall doppingolásáról, drogfüggőségéről, és arról, hogyan ment tönkre az élete.

 

Csapott vállak, lógó pocak, csoszogó járás és egy rongyos bézbólsapka – ennyi maradt a korábban mindenkit kegyetlenül elpusztító Zúzógépből, a korai UFC-k és Pride-ok százharminc-kiló-tömör-izom-réméből, Mark Kerrből.

Bobby Razak megkereste az MMA hőskorának egyik nagy, de mindörökké beváltatlanul maradt ígéretét, és fantasztikus, mélyreható riportfilmet készített róla. Mark Kerr a bő negyed órás dokuban kíméletlen őszinteséggel vall doppingolásáról és kokainfüggőségéről, ami később olyannyira tönkretette az életét, hogy egy ideig hajléktalanként kellett tengődnie. 

Nagyon kemény sztorikat mesél az öreg Kerr, a végkicsengés mégis pozitív: már az, hogy ennyire nyíltan, kendőzetlenül vall életének legsötétebb időszakáról, azt mutatja, hogy túl van rajta, és lezárta magában. Fejben is teljesen rendben van, választékosan beszél, van egy fia, és van munkája is, amivel el tudja őt tartani.

Egyetlenegy dolog rágja csak belülről, és a fene egye meg, ennek tényleg máshogy kéne lennie: tele van az agya harcművészeti tudással, tapasztalattal, de nincs platform, ahol kamatoztathatná. Óriási kár lenne, ha mindennek a tudásanyagnak parlagon kéne hevernie, meg különben is, olyan klassz embernek tűnik Kerr – kommentátor/elemző állást neki minél hamarabb!

fedor_sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr647515078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása