TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Így se osztották még ki Vitor Belfortot

2015.05.28. 16:26 td_interim

belfort_3.jpg 

Michael Bisping a brazil sírján táncol.

 

Vitor Belfort UFC 178-as, sima TKO-vereségével komoly muníciót kaptak azok, akik a brazil félelmetes, 2013-as hadjáratát a TRT-nek, és egyéb teljesítménynövelőknek tudták be. És ki más lenne a leghangosabb köztük, mint Belfort egyik highlight-TKO-áldozata, az örök nagyszájú Michael Bisping?

A Grófot nemrég mikrofonvégre kapták, és az elején, amikor a sajtómunkások a Vitorral kapcsolatos terveiről kérdezték, még nem habzott fel túlzottan a szája.

Szeretném a visszavágót, de a bajnoki címre is koncentrálok. Nem igazán akarok olyan párosításokat, amikből nincs hasznom. Persze Vitornak még lógok egy fejrúgással, vagy pofánveréssel. Ilyen egyszerű, bármelyik úton rendezzük, nekem okés. De ahogy mondtam, a bajnoki címre koncentrálok. Egy bunyó Vitorral most nem segítene hozzá.

Aztán amikor az került szóba, hogy milyen érzés volt a gálán újra látni egykori kivégzőjét, beindult az igazi savazás.

Keserédes tapasztalat volt, mert ránéztem, és szó szerint feleakkora, mint korábban volt. Olyanok a lábai, mintha két kicsi csirkeláb fityegne egy női testen. Őszintén szólva, ahogy kinézett, még a tizennégy éves fiam is megverte volna.

 

Chris Weidman olyannak láttatta, amilyen valójában: egy gyáva alaknak. Úgyhogy igen, élveztem a látványt, de keserédes is volt, mert imádtam volna, ha én is megkapom az esélyt, hogy ugyanezt műveljem vele.

Ami késik, úgysem múlik, de Bisping következő lépése máshova vezet. A brit legközelebb Thales Leites ellen lép ketrecbe a UFC Fight Night 72-n, július 18-án, Glasgowban.

Vitor Belfort pedig egy darabig még a sebeit fogja nyalogatni, aztán visszatér – talán épp időben egy újabb Bisping-randihoz.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr587498826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása