TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Weidman majdnem összeszarta magát a UFC 187-en

2015.05.27. 11:00 td_interim

20120711_ajw_st3_146.jpg 

Ismét akcióba lendültek a Bajnoki Belek.

 

Mivel lehetne fokozni azt, hogy első randitokon telefosod a későbbi feleséged szemeteskosarát? Mondjuk azzal, ha életed egyik legfontosabb meccsén odaszarsz az oktagon közepére.

Chris Weidman komoly bajba került UFC 187-es címvédése előtt: amikor feldübörgött a kihívó, elsőként ketrecbe lépő Vitor Belfort kivonuló zenéje, a folyosón várakozó amerikainak elkezdett menni a hasa.

Az emésztés vitathatatlan p4p bajnokának végül nem jött össze a grand slam, de hogy mennyire közel állt ahhoz, hogy mégis megtörténjen, arról a középsúlyú ász az MMA Hourban beszélt.

Ez volt az első alkalom (bunyó előtt), hogy vécére kellett mennem, de nagyon. Mondom magamban: „Nem hiszem el, hogy ez történik – össze fogom szarni magam a ketrec kellős közepén.” Amint beindult Vitor bevonuló zenéje, azon kezdtem el filózni, hogy elmenjek-e a klotyóra most, vagy tartsam bent. Fingom sincs, mi fog történni. Ez járt a fejemben végig, amikor kivonultam a meccsre. Azon tűnődtem, én leszek-e az első ember, aki egy bunyó elől a budira menekül. Raynek (Ray Longo, edző) adtam a zászlót a kivonuláskor, mert kizárólag arra próbáltam koncentrálni, hogy össze ne szarjam magam.

A színarany téma úgy került elő, hogy a show műsorvezetője, Ariel Helwani rákérdezett, miért tűnt olyan dekoncentráltnak Weidman a vasárnap hajnali kivonuláskor. Erre nyílt meg a szokásos őszinteségével Fajansz Frici.

Mint az előző, legendás történeténél, most is csak annyit tudunk hozzáfűzni: beszarás!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr477495530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása