TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Csúcsra pörgeti a legendagyárat a Metamoris

2015.05.07. 19:37 td_interim

metamoris_4-028_0.jpg 

A hétvégi gálára nem engednek be senkit, és csak netes streamen lesz nézhető.

 

Ralek Gracie nem szőrözik: úgy tűnik, tényleg azt vette a fejébe, hogy földig rombolja, majd a saját szája íze szerint újjáépíti a küzdősportgálák megszokott koncepcióját. A Metamoris hétvégi, hatodik rendezvénye ugyanis zárt lesz mind a média, mind a rajongók előtt, és csak pay-per-view streamen lehet megnézni, a szervezet hivatalos oldalán.

 

Azzal kísérletezünk, hogy bensőségesebb környezetet alakítsunk ki sportolóinknak a versengésre, a forrásainkat pedig a rajongók pay-per-view élményének javítására fordítjuk.

- mondta a jitsuguru, és bár meghökkentően bátor húzás ez, azért teljesen váratlanul senkit sem ért. Ugyanezzel a felfogással hozták tető alá februárban a szupernehézsúlyú grapplerek tornáját: akkor egy titkos helyszínen, mindentől elzárva versengtek az indulók a továbbjutásért, a selejtezőből pedig egy elképesztően jó, a régi idők bunyósfilmjeinek misztikus hangulatát csodásan megidéző videót hoztak össze.

A szombati gála ezt a vonalat viszi tovább, és annyira formabontó lesz, hogy még csak nem is egy sportcsarnokban rendezik, hanem egy stúdióban – illetve valószínűbb, hogy egy stúdiónak berendezett csarnokban. Az is valószínű, hogy bunyós rendezvényen eddig soha nem tapasztalt, különleges kameraszögekből követhetjük majd az eseményeket, de kábé ennyi tudható előzetesen, annyira komolyan veszik a titoktartást a szervezők.

Borzasztóan izgalmas a koncepció, és ezzel a Metamoris tényleg valami igazán nagyot guríthat. Már csak az a kérdés, megveszik-e annyian a PPV-t, hogy megtérüljön a kísérlet ára.

...

Egyébként van most valami a jitsut körüllengő levegőben, és tényleg nem a lábszagra gondolok. Itthon nemrég az OnTheGround lépte át a grappling hagyományos kereteit a szuperül elsült lifestyle-rendezvényével. A stílus nem is lehetett volna más, hiszen míg Gracie-ék a szertartásosság és a misztikum kihangsúlyozásával borzolják az idegeket, addig az OTG épp a laza, pozitív hangulat és a sport összefonódásával alkotott valami újat, de az elgondolás hasonló: felrúgni a megszokott kereteket, és új rajongókat nyerni meg a sportnak. Reméljük, bejön mindkét szervezet számítása.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr227440130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása