TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Még a végén lesz Mayweather – Pacquiao visszavágó

2015.05.06. 17:37 td_interim

usa-today-8551832_0.jpg 

De jó nekünk.

 

A műtétjét követő egy éven belül megmérkőzöm vele.

Ezt az sms-t küldte Floyd Mayweather Jr. az ESPN egyik újságírójának kedden, és naná, hogy Manny Pacquiaóról van szó.

A nagyjából mindenkinek csalódást okozó „évszázad meccse” után derült ki, hogy Pacman sérült vállal állt ki Mayweather ellen. Jobb rotátorköpenye elszakadt, műteni kell, és akár egy éves kihagyás is várhat rá.

Mayweather a meccsük előtt azt mondta, már csak egyszer lép szorítóba, szeptemberben, hogy kitöltse Showtime-os szerződését, aztán végleg visszavonul, de a tervek ezek szerint változtak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a tervezett szeptemberi búcsúmeccset tolja-e el Money, hogy bevárja a filippínót, vagy lezavar gyorsan egy köztes bunyót, és egy spéci, egymeccses szerződéssel becélozza az 50-0-ás mérleget, az viszont biztos, hogy ha May nyitott az újabb mérkőzésre, akkor Manny is az lesz – a nagy meccsek visszavágói mindig többet hoznak a konyhára, mint az első találkozó.

A May – Pac bunyó persze tré volt, nem nagy, de gondoljunk bele, mekkora esély van arra, hogy egy „Pacquiao először sérült volt, most viszont 100 %-os, HÚÚÚMILESZITT”-kampánnyal megint sikerül bankot robbantani? Ugye, hogy elég nagy?

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr847435284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása