TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mayweather vs Pacquiao élő közvetítés itt!

2015.05.02. 18:07 td_axl

mayweather-pacman_live.jpg

Elérkezett a nap, ebben a cikkben találtok infót arról, hogy tudjátok élőben nézni a Mayweather vs Pacquiao mérkőzést!

 

Ha valódi boksz fan vagy, vagy egyszerűen csak nem akarod kihagyni generációnk legnagyobb ökölvívó ütközetének tekintett mérkőzést, akkor holnap hajnalban virrasztani fogsz, és megnézed a Mayweather vs Pacquiao összecsapást.

Szerencsénkre a sport 1 TV-csatorna élőben közvetíti majd a bulit, a port.hu infók alapján 03:00-kor indul majd a műsor. Infóim szerint ekkor még csak a Leo Santa Cruz és Anthony Settoul lépnak majd ringbe, de a biztonság kedvéért érdemes már ekkor a képernyőre tapadni.

Mit csináljatok Ti, kedves olvasók, akinek nincs sport 1 csatornátok? Az egy megoldás, hogy átmentek spanokhoz, akiknek van, vagy ezen a stream elérhetőségen, vagy éppen ezen a stream oldalon található linkeken próbáljátok nézni a gálát. Egyelőre az infóim szerint az előbbi két linken tutira lesz adás, de az HBO és Showtime nagy erőkkel azon van, hogy minden streamet lelőjön. Bízzunk a legjobb forgatókönyvben! Jó szurkolást és jó szórakozást mindenkinek!

Amennyiben a jövőben is szeretnél élő küzdősport közvetítéseket és sportműsorokat nézni, akkor csatlakozz a TOTALDAMAGE Live csoporthoz, ott mindig friss stream elérhetőségeket találsz majd. 

td_live_header.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr637423928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.05.03. 06:54:34

Milyen geciszar lett az egész boxsport? Ennyire.
süti beállítások módosítása